Bruk annonsevarianter

Når du er ferdig å kjøre annonsevarianten, kan du sammenligne resultatene fra den med resultatene fra den opprinnelige annonsen. Hvis du er fornøyd med resultatene, kan bruke annonsevarianten til å opprette nye annonser.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan bruke annonsevarianten til å opprette nye annonser.

Før du begynner

Det er viktig å forstå hva som skjer når du bruker en annonsevariant:

• Når du bruker en annonsevariant, opprettes nye annonser, og annonsevarianten kjører ikke lenger. Du kan ikke samle inn flere data for å sammenligne resultatene mellom annonsevarianten og den opprinnelige annonsen.
  • Du kan fortsatt se resultatloggen for annonsevariantene. Se hvordan du overvåker annonsevarianter.
  • Når du bruker en annonsevariant, gjelder resultatdataene du ser, bare for de redigerte annonsene. Varianten er kanskje ikke aktuell for andre annonser i den samme kampanjen.
  • Når du bruker en annonsevariant, går den gjennom den vanlige godkjenningsprosessen. Det kan ta litt tid før gjennomgangen av de nye annonsene er ferdig og annonsene begynner å kjøre. Godkjenningsprosessen tar opptil én virkedag.
  • Google forbeholder seg retten til å prioritere evalueringer for å sikre den generelle stabiliteten i systemoperasjoner.
  • Hvis du bruker annonsevarianten før den har begynt å kjøre, eller mens den fortsatt kjører, opprettes det nye annonser, og annonsevarianten kjøres ikke lenger.

Bruk annonsevarianter

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Eksperimenter.
  4. Klikk på Annonsevarianter øverst på siden. Du ser en tabell over annonsevariantene du har laget, og informasjon om hver variant.
  5. Klikk på Bruk i Handlinger-kolonnen.
  6. Velg et av disse alternativene:
    • Sett de opprinnelige annonsene på pause, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
    • Fjern de opprinnelige annonsene, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
    • Behold de opprinnelige annonsene, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
  7. Klikk på Bruk.

Bruk annonsevarianter fra sammendragsdelen

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Eksperimenter.
  4. Klikk på Annonsevarianter øverst på siden. Du ser en tabell over annonsevariantene du har laget, og informasjon om hver variant.
  5. Klikk på annonsevarianten du vil bruke.
  6. Klikk på Bruk i sammendragsdelen til høyre.
  7. Velg et av disse alternativene:
    • Sett de opprinnelige annonsene på pause, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
    • Fjern de opprinnelige annonsene, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
    • Behold de opprinnelige annonsene, og opprett nye annonser basert på denne varianten.
  8. Klikk på Bruk.