Anvend din annoncevariant

Når kørslen af din annoncevariant er ophørt, kan du tjekke, hvor effektiv den har været i forhold til din oprindelige annonce. Hvis du er tilfreds med resultaterne, kan du anvende din annoncevariant og oprette nye annoncer.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan anvende din annoncevariant, så der oprettes nye annoncer.

Før du begynder

Det er vigtigt at vide, hvad der sker, når du anvender en annoncevariant:

• Når du anvender en annoncevariant, oprettes der nye annoncer, og annoncevarianten bliver ikke længere vist. Du kan med andre ord ikke indsamle flere effektivitetssammenligningsdata for annoncevarianten og din oprindelige annonce.
  • Du kan stadig se dine annoncevarianters effektivitetshistorik. Find ud af, hvordan du overvåger din annoncevariant.
  • Når du anvender en annoncevariant, gælder de effektivitetsdata, der vises, kun for de redigerede annoncer. Din variant anvendes muligvis ikke på andre annoncer i den aktuelle kampagne.
  • Når du anvender en annoncevariant, gennemgår varianten den sædvanlige godkendelsesproces. Der kan gå et stykke tid, før gennemgangsprocessen er fuldført, så de nye annoncer kan begynde at blive vist. Der kan gå op til én hverdag, før annoncevarianten er godkendt.
  • Google forbeholder sig retten til at prioritere gennemgange for at sikre den generelle stabilitet af systemets drift.
  • Hvis du anvender din annoncevariant, før den er startet, eller mens den stadig bliver vist, oprettes der nye annoncer, og annoncevarianten vises ikke længere.

Anvend din annoncevariant

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. På den øverste bjælke skal du klikke på Annoncevarianter. Der vises en tabel over de annoncevarianter, du har oprettet, med oplysninger om hver enkelt variant.
  5. Klik på Anvend i kolonnen "Handlinger".
  6. Vælg en af følgende muligheder:
    • Sæt de oprindelige annoncer på pause, og opret nye annoncer med denne variant.
    • Fjern de oprindelige annoncer, og opret nye annoncer med denne variant.
    • Bevar de oprindelige annoncer, og opret nye annoncer med denne variant.
  7. Klik på Anvend.

Anvend din annoncevariant fra oversigtssektionen

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. På den øverste bjælke skal du klikke på Annoncevarianter. Der vises en tabel over de annoncevarianter, du har oprettet, med oplysninger om hver enkelt variant.
  5. Klik på den annoncevariant, du vil anvende.
  6. Klik på Anvend i oversigtssektionen til højre.
  7. Vælg en af følgende muligheder:
    • Sæt de oprindelige annoncer på pause, og opret nye annoncer med denne variant.
    • Fjern de oprindelige annoncer, og opret nye annoncer med denne variant.
    • Bevar de oprindelige annoncer, og opret nye annoncer med denne variant.
  8. Klik på Anvend.