Aplicar una variació d'anunci

Un cop la vostra variació d'anunci hagi acabat de publicar-se, podeu avaluar-ne el rendiment en comparació amb el de l'anunci original. Si els resultats són satisfactoris, podeu aplicar-la per crear anuncis nous.

En aquest article s'explica com podeu aplicar la variació d'anunci per crear anuncis.

Abans de començar

És important entendre què passa quan s'aplica una variació d'anunci:

• En aplicar una variació d'anunci, es creen anuncis i aquesta variació deixa de publicar-se. No podreu recopilar més dades per comparar el rendiment de la variació d'anunci i el de l'anunci original.
  • Podreu continuar consultant l'historial de rendiment de les variacions d'anunci. Obteniu informació sobre com podeu supervisar les variacions d'anunci.
  • En aplicar una variació d'anunci, les dades de rendiment que es mostren només s'apliquen als anuncis editats. És possible que la variació no s'apliqui a altres anuncis de la mateixa campanya.
  • En aplicar una variació d'anunci, se sotmet al procés d'aprovació habitual. És possible que els anuncis nous tardin una mica a revisar-se i a començar a publicar-se. L'aprovació pot tardar fins a un dia laborable.
  • Google es reserva el dret de prioritzar les revisions per garantir l'estabilitat global del sistema.
  • Si apliqueu una variació d'anunci abans que hagi començat publicar-se o mentre s'estigui publicant, es crearan anuncis i la variació d'anunci deixarà de publicar-se.

Aplicar una variació d'anunci

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. A la barra superior, feu clic a Variacions d'anunci. Veureu una taula amb les variacions d'anunci que heu creat, juntament amb informació de cadascuna.
  5. A la columna "Accions", feu clic a Aplica.
  6. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Poseu en pausa els anuncis originals i creeu-ne de nous amb aquesta variació.
    • Treu els anuncis originals i crea'n de nous amb aquesta variació.
    • Conserva els anuncis originals i crea'n de nous amb aquesta variació.
  7. Feu clic a Aplica.

Aplicar la variació d'anunci des de la secció de resum

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. A la barra superior, feu clic a Variacions d'anunci. Veureu una taula amb les variacions d'anunci que heu creat, juntament amb informació de cadascuna.
  5. Feu clic a la variació d'anunci que vulgueu aplicar.
  6. A la secció de resum de la dreta, feu clic a Aplica.
  7. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Poseu en pausa els anuncis originals i creeu-ne de nous amb aquesta variació.
    • Treu els anuncis originals i crea'n de nous amb aquesta variació.
    • Conserva els anuncis originals i crea'n de nous amb aquesta variació.
  8. Feu clic a Aplica.