Tilknytningsvisning

Én av to visningsmåter for utvidelsesdataene dine på Utvidelser-siden.

Husk at når du lager en utvidelse (f.eks. en infoutvidelse eller en utvidelse med nettstedsinfo), kan du knytte den til en hvilken som helst av annonsegruppene eller kampanjene dine, eller til hele kontoen din. Dette betyr at én enkelt utvidelse kan ha flere tilknytninger.

I tilknytningsvisningen inneholder hver rad data som er spesifikke for én enkelt tilknytning for en utvidelse, innbefattet annonsegruppen, kampanjen eller kontoen den er tilknyttet. Hvis en utvidelse er tilknyttet flere annonsegrupper eller kampanjer, står den oppført flere ganger. Bruk tilknytningsvisningen for å sammenligne resultatene du oppnår med de forskjellige tilknytningene for hver enkelt utvidelse. Du kan også legge til eller fjerne tilknytninger ved å merke av i rutene ved siden av tilknytningene du vil endre, og deretter bruke Legg til- og Endre-rullegardinmenyene.

For å se utvidelsesdataene dine uten informasjon om tilknytninger, bytt til utvidelsesvisningen.

Finn ut mer
Om utvidelser
Måling av resultatene for annonseutvidelser