Tilknytningsvisningen

I tilknytningsvisningen ser du elementdataene dine på «Elementer»-siden.

Tilknytningsvisningen støttes foreløpig for disse elementtypene:

• Nettstedslink
  • Infomelding
  • Tekstutdrag med nettstedsinfo
  • Bilde
  • Dynamisk bilde
  • Anrop
  • Skjema for potensielle salg
  • Price
  • App

Når du oppretter noen av elementtypene ovenfor, kan du knytte dem til en hvilken som helst av annonsegruppene eller kampanjene dine, eller til hele kontoen din. Dette betyr at 1 enkelt element kan ha flere tilknytninger.

I tilknytningsvisningen inneholder hver rad data som er spesifikke for 1 enkelt tilknytning for en utvidelse, deriblant annonsegruppen, kampanjen eller kontoen den er tilknyttet. Hvis et element er tilknyttet flere annonsegrupper eller kampanjer, står det oppført flere ganger. Bruk tilknytningsvisningen for å sammenligne resultatene du oppnår med de forskjellige tilknytningene for hvert enkelt element. Du kan også legge til eller fjerne tilknytninger ved å merke av i avmerkingsboksene ved siden av tilknytningene du vil endre, og så bruke «Fjern»- og «Legg til i»-rullegardinmenyene.

Linker til beslektet innhold