Yhteysnäkymä

Laajennustietoja voi katsella kahdella tavalla, joista toinen on Laajennukset-sivun kautta. Huomaa, että Laajennukset-sivulla näytetään ensin yhteenvetokortit, joten sinun on klikattava yläreunassa olevaa taulukkokuvaketta nähdäksesi Yhteysnäkymän.

Kun luot laajennuksen, kuten huomioteksti- tai sisältöpoimintalaajennuksen, voit yhdistää sen johonkin mainosryhmääsi, kampanjaasi tai koko tiliisi. Yhdellä laajennuksella voi siis olla useampia yhteyksiä.

Yhteysnäkymän kullakin rivillä näytetään laajennuksen yksittäistä yhteyttä koskevia tietoja sekä mainosryhmä, kampanja tai tili, johon laajennus on yhdistetty. Jos laajennus on yhdistetty moneen eri mainosryhmään tai kampanjaan, se näkyy luettelossa useamman kerran. Voit käyttää Yhteysnäkymää vertaillessasi tietyn laajennuksen kehitystä eri yhteyksissä. Voit myös lisätä tai poistaa yhteyksiä valitsemalla valintaruudut muutettavien yhteyksien vierestä ja käyttämällä avattavia Poista‑ ja Lisää‑valikkoja.

Jos haluat nähdä laajennuksia koskevan datan ilman yhteyksien tietoja, siirry Laajennusnäkymään.

Lue lisää

Tietoja laajennuksista

Mainoslaajennuksen tulosten mittaaminen