Visningen Tilknytninger

Dette er en af de to muligheder mht. at få vist data om udvidelser på siden Udvidelser.

Husk! Når du opretter en udvidelse, f.eks. en infoudvidelse eller en udvidelse med websiteinfo, kan du til enhver tid vælge at knytte den til en eller flere af dine annoncegrupper eller kampagner eller til hele din konto. Hver udvidelse kan med andre ord have flere tilknytninger.

I visningen Tilknytninger indeholder hver række data, der er specifikke for en bestemt tilknytning af en udvidelse, eksempelvis den annoncegruppe, kampagne eller konto, den er knyttet til. Hvis en udvidelse er knyttet til flere annoncegrupper eller kampagner, er den vist flere gange. Brug visningen Tilknytninger til at sammenligne en bestemt udvidelses effektivitet for forskellige tilknytninger. Du kan også tilføje eller fjerne tilknytninger ved at markere afkrydsningsfeltet ud for de pågældende tilknytninger og derefter bruge rullemenuerne Føj til og Fjern.

Skift til visningen Udvidelser for at få vist data om udvidelser uden oplysninger om tilknytninger.

Få flere oplysninger
Om udvidelser
Mål annonceudvidelsers effektivitet