Over automatische updates voor Gmail-campagnes

We brengen zo nodig automatisch de volgende wijzigingen aan:

De volgende instellingen worden gewijzigd en hebben mogelijk invloed op uw campagne (de uitgaven kunnen bijvoorbeeld hoger worden), omdat de instellingen niet werken met het nieuwe subtype Gmail-campagnes:

• Frequentielimiet: Frequentielimieten worden niet meer opgegeven door de Google Ads-gebruiker. De frequentielimieten worden voor alle Gmail-campagnes bepaald door Google Ads.
  • Categorieën voor mobiel/tablet (app, interstitial, internet): Gmail-weergave ondersteunt alleen categorieën op het hoogste niveau (bijvoorbeeld: mobiel) maar geen subcategorieën (bijvoorbeeld: interstitial voor mobiele apps). Als er een subcategorie wordt geselecteerd, kiezen we de hoogste categorie.
  • Gmail-apps worden niet meer opgenomen in het contenttype 'GMob-non-interstitial voor mobiele apps'. Als u deze instelling heeft ingeschakeld, ziet u mogelijk Gmail-app-verkeer in uw Gmail-campagnes. Als u vanaf nu Gmail-apps wilt uitsluiten, gebruikt u de optie 'Specifieke targeting voor apparaten instellen' in het gedeelte 'Apparaten' van de instellingen voor uw campagne. Opmerking: Deze wijziging is van toepassing op alle Gmail-campagnes, inclusief campagnes die we niet kunnen upgraden.

We verwijderen de volgende instellingen/targetingopties die geen invloed hebben op uw campagne en niet werken met het nieuwe subtype Gmail-campagnes:

• Locatie-opties (AOI)
  • Contentuitsluitingen (met uitzondering van het hierboven genoemde type 'GMob-non-interstitial voor mobiele apps')
  • Aangepaste affiniteit
  • Plaatsingen
  • Contentzoekwoorden
  • Remarketinglijsten van derden