Om automatiske opdateringer af Gmail-kampagner

Vi foretager automatisk følgende ændringer, hvis det er nødvendigt:

Følgende indstillinger ændres og kan have indflydelse på din kampagne, som f.eks. et potentielt øget forbrug, da de ikke er kompatible med den nye kampagneundertype Gmail:

• Frekvensgrænse: Frekvensbegrænsning angives ikke længere af Google Ads-brugeren. Frekvensbegrænsningen for alle Gmail-kampagner fastlægges i stedet af Google Ads.
  • Mobil-/tabletkategorier (app, mellemliggende annonce og net): Gmail-visning understøtter kun kategorier på øverste niveau (f.eks. "Mobil"), men ikke underkategorier (f.eks. "Mellemliggende annonce i mobilapp"). Hvis en underkategori er valgt, vælges kategorien på øverste niveau i stedet.
  • Gmail-apps vil ikke længere være inkluderet i indholdstypen "Ikke-mellemliggende annonce for GMob-mobilapp". Hvis du har aktiveret denne indstilling, begynder du muligvis at se Gmail-apptrafik i dine Gmail-kampagner. Du kan ekskludere Gmail-apps fremover ved at bruge indstillingen "Angiv specifik målretning for enheder" i afsnittet "Enheder" under "Indstillinger" for din kampagne. Bemærk! Denne ændring vil gælde for alle Gmail-kampagner, herunder dem, som vi ikke kan opgradere.

Følgende indstillinger/målretningstyper, som ikke har nogen betydning for din kampagne og ikke er kompatible med den nye kampagneundertype Gmail, fjernes:

• Stedmuligheder (interesseområder)
  • Indholdsekskluderinger (bortset fra ekskluderingen Ikke-mellemliggende annonce for GMob-mobilapp – se ovenfor)
  • Tilpasset tilknytningsbaseret målgruppe
  • Placeringer
  • Indholdssøgeord
  • Remarketinglister fra tredjepart