Puhelukonversioiden tuomiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Jos haluat seurata myyntiin tai muuhun arvokkaaseen asiakastoimintaan johtavia puheluja, voit tuoda puhelukonversioidesi dataa Google Adsiin. Google Adsin laskemien konversioiden kokonaismäärä ei välttämättä aina vastaa odotuksiasi.

Tässä artikkelissa käsitellään yleisimpiä syitä siihen, miksi joitain puhelukonversioitasi ei ole otettu huomioon.

Google-soitonsiirtonumeroitasi ei ole otettu käyttöön

Google‑soitonsiirtonumeroiden on oltava käytössä puhelulaajennuksille ja Vain soitto ‑mainoksille puheluiden vastaanottohetkellä, jotta Google Ads voi löytää puheluiden vastaavuudet.

Tiedostosi sisältää puheluita muista lähteistä

Google Ads voi löytää vastaavuudet ja tuoda puhelut vain Googlen Soita klikkaamalla‑ ja Vain soitto ‑mainoksista. Jos latauksesi sisältää muita lähteitä, näitä puheluita ei lasketa konversioiksi.

Asiakkaat soittavat sinulle klikkaamatta puhelulaajennuksiasi tai Vain soitto ‑mainoksiasi

Jos joku soittaa manuaalisesti mainoksessasi näkyvään numeroon, sinua ei veloiteta puhelusta, vaikka puhelu soitettiinkin mainoksen perusteella. Näitä ilmaisia puheluita ei lasketa konversioiksi.

Tiedostossasi on virheellistä dataa

Jos sisällytät tuomaasi tiedostoon virheellistä dataa, saat virheilmoituksen tai konversioitasi ei lasketa. Kiinnitä huomiota näihin asioihin:
  • Jos käytössäsi on useita Google Ads ‑tilejä, varmista, että lataat konversiot oikealle tilille.
  • Tarkista, että aikavyöhyke on oikea ja että käytössä on jokin tuetuista aikavyöhykkeen muodoista. Suosittelemme, että käytät tämän luettelon aikavyöhykemuotoja, jotta vältät virheet kesäaikaan siirtymisen yhteydessä.

Tiedostossasi on liian monta riviä

Varmista, että konversioiden tuontitiedostossasi on enintään 25 000 riviä.