Resoldre problemes relacionats amb la importació de conversions de trucada telefònica

Per fer un seguiment de les trucades telefòniques que generen vendes o altres accions valuoses dels clients, podeu importar dades sobre les conversions de trucada telefònica a Google Ads. De vegades, és possible que el nombre total de conversions que Google Ads comptabilitza no es correspongui amb les vostres expectatives.

En aquest article s'expliquen motius habituals pels quals sembla que no es comptabilitzen algunes de les conversions de trucada telefònica.

Els números de desviació de trucades de Google no estan activats

Perquè Google Ads pugui correlacionar les trucades, els números de desviació de trucades de Google han d'estar activats per als recursos de trucada i per als anuncis de només trucada en el moment en què rebeu les trucades.

El fitxer inclou trucades fetes des d'altres fonts

Google Ads només pot associar i importar les trucades que s'hagin fet des dels anuncis de clic de trucada i de només trucada. Si el fitxer que pengeu inclou altres fonts, les trucades fetes des d'aquestes fonts no es comptabilitzen com a conversions.

Els usuaris truquen sense fer clic als recursos de trucada o als anuncis de només trucada

Si algú marca manualment el número que es mostra a l'anunci, no se us cobra per aquesta trucada, encara s'hagi generat a partir de l'anunci. Aquest tipus de trucades per les quals no pagueu no es comptabilitzen com a conversions.

Your file contains incorrect data (El fitxer conté dades incorrectes)

Si incloeu dades incorrectes al fitxer importat, veureu un missatge d'error o les conversions no es comptabilitzaran. Tingueu en compte el següent:
  • Si feu servir més d'un compte de Google Ads, comproveu que esteu penjant les conversions al compte correcte.
  • Comproveu que la zona horària sigui correcta i que l'hora i la zona horària tinguin un dels formats admesos. Us recomanem que feu servir els formats de zona horària d'aquesta llista per evitar errors durant els canvis a l'horari d'estiu.
  • Comproveu que el vostre número de telèfon tingui el format correcte. Si no el té, es mostrarà l'error següent: "El número de telèfon té un format que no és compatible. Introduïu-lo amb un format compatible i torneu a penjar les dades." Obteniu més informació sobre com podeu importar conversions de trucada telefònica.

Your file has too many rows (El fitxer té massa files)

Limiteu el fitxer d'importació de conversions a un màxim de 25.000 files.

Your conversions aren't imported (Les conversions no s'han importat)

Les conversions s'han d'importar dins d'un període de conversió establert. El període de conversió màxim és de 90 dies, però es pot canviar a la mateixa acció de conversió.

Si no veieu el període de conversió, rebreu el missatge d'error següent: "La conversió no es pot importar. El clic i la conversió s'han d'haver produït dins del període de conversió."

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now