Vurder dine landingssiders effektivitet

Det er vigtigt med jævne mellemrum at tjekke, hvordan dine landingssider klarer sig, for at få indblik i, hvordan brugerne interagerer med dine websider. Det bedste sted at få et overblik over disse oplysninger er på siden "Landingssider".

På siden "Landingssider" kan du gøre følgende:

• Se de udvidede landingssider, der er knyttet til dine landingssider
  • Identificere, hvilke af dine sider der kunne give en bedre oplevelse på mobilenheder
  • Tjekke, hvor mobilvenlig en side er, eller om siden indlæses som en gyldig Accelerated Mobile Page (AMP)

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger siden "Landingssider". Du kan få mere detaljerede oplysninger om de oplysninger, der vises på denne side, ved at læse om siden "Landingssider".

Effektivitet af landingsside i Google Ads

Aktivér YouTube-tekster for at se undertekster på dit sprog. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilningen, vælg "Undertekster", og angiv derefter dit sprog.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Landingssider i sidemenuen til venstre. Du kan se, hvilke sider der ikke er optimeret til mobilenheder, ved at markere kolonnerne "Klikrate for mobilvenlige sider" og "Klikrate for gyldige AMP-sider".
    • Hvis Googles test af mobilvenlighed ikke anser en landingsside for at være mobilvenlig hver gang, vil procentdelen i kolonnen "Klikrate for mobilvenlige sider" være under 100 %. Hvis en side ikke modtager nogen klik fra mobilenheder, vil værdien i kolonnen være "—".
    • Hvis en landingsside ikke altid indlæses som en gyldig AMP-side, når folk klikker på din annonce, vil procentdelen i kolonnen "Klikrate for gyldige AMP-sider" være under 100 %. Hvis en side ikke har AMP-opmærkning, vil værdien i kolonnen være "—".
  3. Klik på Se udvidede landingssider under linket til en landingsside. Du vil herefter få vist en liste over webadresserne for de udvidede landingssider for den pågældende landingsside.
    • Klik på Test i kolonnen "Klikrate for mobilvenlige sider" for at starte Googles test af mobilvenlighed for siden i et separat vindue.
    • Klik på Test i kolonnen "Klikrate for gyldige AMP-sider" for at starte AMP-validatortesten for siden i et separat vindue.
  4. Du kan se, hvilke sider brugerne har interageret mest med, i kolonnerne "Klik", "Eksp." (eksponeringer) og "CTR" (klikrate). Ligesom med dine øvrige Google Ads-rapporter kan du segmentere og filtrere dataene i disse kolonner, eller du kan downloade og gemme hele tabellen.
  5. Sådan kan du se de udvidede landingssider for mere end én landingsside:
    1. Klik på Landingssider i sidemenuen til venstre.
    2. Markér afkrydsningsfeltet ud for to eller flere landingssider.
    3. Når den blå bjælke vises over tabellen, skal du klikke på Se udvidede landingssider.

Bemærk!

Antallet af klik, der rapporteres på "Landingssider", inkluderer kun overskriftsklik, som førte til en landingsside, så de matcher ikke det antal klik, der rapporteres på siden "Kampagner" eller "Annoncer og udvidelser", som inkluderer klik til kort, telefonnumre og andre udvidelser.