Om inställningsmenyn

Inställningsmenyn i ditt Google Ads-konto länkar till sidor där du kan utföra kontospecifika uppgifter, som att uppdatera dina faktureringsuppgifter och ge användare åtkomst till ditt konto.

I den här artikeln beskriver vi de olika alternativen på inställningsmenyn.

Sidor som länkas från inställningsmenyn

Du öppnar inställningsmenyn genom att klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] högst upp till höger i ditt konto. Här beskriver vi de fem sidor du kommer åt från inställningsmenyn och vad du kan göra på varje sida.