Om menuen Konfiguration

I menuen Konfiguration på din Google Ads-konto er der links til sider, hvor du kan udføre kontospecifikke opgaver såsom at opdatere dine faktureringsoplysninger eller give brugere adgang til din konto.

I denne artikel kan du læse om de muligheder, der er adgang til via menuen Konfiguration.

Sider, der linkes til fra menuen Konfiguration

Du kan få vist menuen Konfiguration ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto. Nedenfor kan du se de fem sider, du kan få adgang til via menuen Konfiguration, og oplysninger om, hvad du kan gøre på hver af disse sider.