Google Ads-opplæring via Skillshop

Få produktkunnskapen du trenger for å lykkes med Google Ads

Skillshop (tidligere kalt Academy for Ads) er et opplæringssenter der alle som bruker Googles profesjonelle verktøy og løsninger, kan finne alt de trenger. I Skillshop kan du tilegne deg mer kunnskap og spisse ferdighetene dine gjennom en rekke fritt tilgjengelige opplæringsprogrammer som omhandler blant annet Google Ads.

Når du registrerer deg, får du tilgang til et bibliotek med gratis nettkurs utviklet av Googles produkteksperter, og du kan fullføre kursene i ditt eget tempo.

Google Ads-opplæring og -sertifisering via Skillshop

• Følg kursplaner for å bli flinkere til å administrere søke-, banner-, video-, målings- og Shopping-kampanjer. I kursene kombinerer vi markedsføringsstrategier og produkttaktikker – basert på suksesshistorier fra virkeligheten og vanlige forretningsscenarier. Dermed kan du tilegne deg nyttig markedsførings- og produktkunnskap som du kan bruke med en gang.
  • Bli Google Ads-sertifisert i søke-, banner-, video- og Shopping-annonser samt innen måling. Hvis du kan oppnå status som Google-sertifisert, bærer det ikke bare bud om ekspertisen du besitter i den aktuelle bransjen, men det kan også gjøre deg tryggere på dine egne evner til å utnytte Google Ads til det fulle når du skal markedsføre bedriften din på nettet.

UTFORSK ALLE GOOGLE ADS-KURSENE

Kunnskap utover Google Ads

I Skillshop tilbys det ikke utelukkende kurs om Google Ads, men også opplæring i Google-produktområdene oppført nedenfor, og det blir også lagt til nye kurs over tid:

• Android
  • Authorized Buyers
  • Google Ad Manager
  • Google AdMob
  • Analytics-akademiet
  • Google Digital Academy
  • Bedriftsprofil
  • Google for Education
  • Waze

UTFORSK ALLE KURSENE