Om dynamisk remarketing for apper

Med dynamisk remarketing – en nå velkjent funksjon – kan annonsører skape engasjement hos personer som har besøkt nettstedene deres. Nå som apper er en viktig del av kundeopplevelsen, kan den effektiviteten som ligger i dynamisk remarketing, også anvendes overfor folk som har interaksjoner med appene dine. Med dynamisk remarketing for apper kan du nå ut til appbrukere som har vist interesse for produktene dine i app- og nettområdene dine.

Anbefalt fremgangsmåte

I motsetning til dynamisk remarketing på nettet er dynamisk remarketing for apper i større grad avhengig av at brukere har installert appen din. Vi anbefaler at du har en solid installeringsbase for at du skal kunne oppnå god rekkevidde med kampanjen.

Fordeler

Med dynamisk remarketing for apper kan du konfigurere remarketinghendelser for å spore interaksjoner i appen din – som for eksempel valg av reisedatoer og flyplasskoder. Etter hvert som disse hendelsene utløses, kan du segmentere målgrupper basert på medlemmenes tidligere handlinger og skreddersy mer relevante meldinger til dem i hele nett- og appbeholdningen din. Når brukere som har installert appen din på enheten sin, klikker på en av de dynamiske annonsene dine, blir de viderekoblet til det relevante innholdet i appen. Det kan være en flyreise med den samme avreise- og ankomstdatoen og de samme flyplasskodene som du sjekket ut tidligere.

Du trenger følgende for å komme i gang

En produkt- eller tjenestefeed

Alt etter hvilken bedriftstype du har, kan du bruke enten en Google Merchant Center-feed eller en bedriftsdatafeed når du skal opprette en feed som omfatter alle produktene eller tjenestene dine samt informasjon om hvert element (unik ID, pris, bilde osv.). Disse opplysningene blir deretter hentet fra feeden din og satt inn i de dynamiske annonsene. Finn ut hvordan du kan bruke feeder i appkampanjer og opprette feeder for dynamiske bannerannonser

Merk: Hvis du bruker en feed for en eksisterende dynamisk remarketingkampanje på nettet, kan du også bruke den samme feeden og kampanjen som utgangspunkt når du skal konfigurere dynamisk remarketing for apper. Du trenger ikke å endre feeden din med mindre du har tenkt å bruke tilpassede skjemaer for dyplinker i den dynamiske remarketing-kampanjen din for apper.

Dyplinker

Google støtter alle dyplinker som sender brukere direkte til appen din, deriblant egendefinerte oppsett, Android-applinker og universelle iOS-linker. Hvis du ikke er sikker på hvilken dyplinkløsning du har aktivert, kan du kontakte utviklerteamet ditt.

Hendelsestagger i appen din

Med remarketinghendelser kan du segmentere målgrupper ut fra tidligere handlinger for å skreddersy mer relevante budskap til kundene. Du kan for eksempel målrette en tilpasset annonse bare mot de brukerne som har forlatt handlekurven med varer i. Med konverteringshendelser kan du spore handlinger i appen, for eksempel når noen kjøper noe eller fyller ut et skjema for potensielle salg.

Identifiser remarketing- og konverteringshendelsene du vil spore, og installer deretter enten Firebase SDK eller en tredjeparts-SDK for å segmentere appens målgrupper ut i fra hendelsene du har konfigurert.

En dynamisk remarketingkampanje

Opprett en ny dynamisk remarketingkampanje – eller bruk den eksisterende dynamiske remarketingkampanjen for nett – for å bruke remarketing mot brukerne av appen din og nettstedet ditt.

Brukere som har installert appen din

Hvis en bruker har installert appen din, kan dynamisk remarketing for apper viderekoble brukeren til appen. Brukere som ikke har appen, sendes til nettstedet ditt.