Dynaaminen uudelleenmarkkinointi sovelluksissa

Dynaaminen uudelleenmarkkinointi on yleisesti tunnettu ominaisuus, jonka avulla mainostajat voivat tavoittaa verkkosivustoillaan käyneet henkilöt uudelleen. Sovellukset ovat nykyään olennainen osa asiakaskokemusta, joten dynaamista uudelleenmarkkinointia voidaan kohdistaa myös sovellusten käyttäjiin. Käyttämällä dynaamista uudelleenmarkkinointia sovelluksissa voit tavoittaa ne sovelluksen käyttäjät, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta tuotteitasi kohtaan sivustollasi tai sovelluksessasi.

Paras käytäntö

Dynaaminen uudelleenmarkkinointi sovelluksissa eroaa verkossa tapahtuvasta dynaamisesta uudelleenmarkkinoinnista siten, että sen kohteena ovat sovelluksen asentaneet käyttäjät. Asennuksia on hyvä olla paljon, jotta kampanjaa voidaan skaalata tehokkaasti.

Edut

Sovellusten dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin avulla voit määrittää uudelleenmarkkinointitapahtumia ja seurata sen jälkeen sovelluksessasi tapahtuvia interaktioita, kuten matkustuspäivämäärien ja lentokenttäkoodien valintaa. Kun tapahtumat käynnistyvät, voit ryhmitellä yleisöjä aiemman toiminnan perusteella ja räätälöidä niille osuvia viestejä verkon ja mobiilisovelluksen mainospaikoissa. Kun sovelluksesi laitteelleen asentaneet käyttäjät klikkaavat dynaamista mainostasi, he siirtyvät sovelluksessa osuvaan sisältöön, kuten lentoon, jonka matkustuspäivämäärät ja lentokenttäkoodit ovat samat kuin heidän aiemmin katsomissaan kohteissa.

Näillä pääset alkuun

Tuote- tai palvelusyöte

Liiketoimintasi tyypistä riippuen voit luoda joko Google Kauppiaskeskuksen syötteen tai bisnesdatasyötteen, joka kattaa kaikki tuotteesi tai palvelusi (mukaan lukien kunkin kohteen tiedot, kuten yksilöllisen tunnuksen, hinnan ja kuvan). Nämä tiedot noudetaan syötteestä dynaamisiin mainoksiin. Lue lisää syötteiden käyttämisestä Sovelluskampanjoissa sekä siitä, miten voit luoda syötteen dynaamisille Display-mainoksille.

Huom. Jos käytät jo syötettä dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin verkkokampanjassa, voit hyödyntää samaa syötettä – ja kampanjaa – myös sovelluksessa tapahtuvan dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin määrittämiseen. Sinun ei tarvitse muokata syötettä, ellei dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin sovelluskampanja käytä täsmälinkkien muokattuja malleja.

Täsmälinkit

Google tukee kaikkia täsmälinkkejä, joilla käyttäjät voidaan ohjata suoraan sovellukseesi, kuten omia skeemoja, Androidin sovelluslinkkejä ja iOS:n universaaleja linkkejä. Jos et ole varma, minkä täsmälinkkiratkaisun olet ottanut käyttöön, kysy asiasta kehitystiimiltäsi.

Sovelluksesi tapahtumatagit

Uudelleenmarkkinointitapahtumien avulla voit ryhmitellä yleisöjä aiemman toiminnan perusteella ja räätälöidä niille osuvampia viestejä. Voit esimerkiksi kohdistaa räätälöidyn mainoksen vain ostoskorin hylänneille käyttäjille. Konversiotapahtumien avulla seurataan toimintaa, kuten liidilomakkeen täyttämistä tai sovelluksen sisäisen ostoksen tekemistä.

Selvitä, mitä uudelleenmarkkinointi- ja konversiotapahtumia haluat seurata, ja asenna sitten joko Firebase SDK tai kolmannen osapuolen SDK, jotta voit ryhmitellä sovelluksesi yleisöjä määrittämiesi tapahtumien perusteella.

Dynaaminen uudelleenmarkkinointikampanja

Luo uusi dynaaminen uudelleenmarkkinointikampanja tai hyödynnä aiemmin luomaasi dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin verkkokampanjaa ja kohdista uudelleenmarkkinointi sovelluksesi ja sivustosi käyttäjiin.

Sovelluksesi asentaneet käyttäjät

Jos käyttäjä on asentanut sovelluksesi, hän siirtyy suoraan siihen, kun käytät dynaamista uudelleenmarkkinointia sovelluksissa. Käyttäjät, joilla ei ole sovellustasi, siirtyvät verkkosivustollesi.