Om dynamisk remarketing til apps

Dynamisk remarketing er en velkendt funktion, der giver annoncører mulighed for at interagere med personer, der har besøgt deres websites. Nu hvor apps er en vigtig del af kundeoplevelsen, er fordelene ved dynamisk remarketing også gældende for personer, der bruger dine apps. Dynamisk remarketing til apps giver dig mulighed for at nå ud til appbrugere, der har udtrykt interesse for dine produkter på tværs af dine net- og appejendomme.

Optimal løsning

I modsætning til dynamisk remarketing på nettet er dynamisk remarketing til apps mere baseret på brugere, der har installeret din app. Det anbefales at have en stort antal installationer for at forbedre kampagnens evne til at skalere effektivt.

Fordele

Dynamisk remarketing til apps giver dig mulighed for at konfigurere remarketinghændelser og spore interaktioner med din app, for eksempel valg af rejsedatoer og lufthavnskoder. Når disse hændelser udløses, kan du segmentere målgrupper baseret på deres tidligere handlinger og skræddersy mere relevante budskaber til dem i dine annoncebeholdninger på nettet og i apps. Når brugere, som har din app installeret på deres enhed, klikker på en af dine dynamiske annoncer, bliver de omdirigeret til det relevante indhold i appen. Det kan f.eks. være en flyrejse, der har de samme rejsedatoer og lufthavnskoder, som de tidligere har set på.

Det skal du bruge for at komme godt i gang

Et produkt- eller tjenestefeed

Afhængigt af din virksomhedstype kan du bruge enten et Google Merchant Center-feed eller et virksomhedsdatafeed til at oprette et feed med alle dine produkter eller tjenester samt oplysninger om hver enkelt vare (unikke id, pris, billede og meget mere). Disse oplysninger udtrækkes derefter fra dit feed til dine dynamiske annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger feeds i appkampagner, og hvordan du opretter et feed til dine dynamiske displayannoncer

Bemærk! Hvis du bruger et feed til en eksisterende dynamiske remarketingkampagne på nettet, kan både feedet og den tilhørende kampagne også bruges til konfiguration af dynamisk remarketing til apps. Du behøver ikke at ændre dit feed, medmindre din kampagne til dynamisk remarketing til apps skal bruge tilpassede skemaer til brug af dybe links.

Dybe links

Google understøtter alle dybe links, som kan sende brugere direkte til din app, heriblandt tilpassede skemaer, Android-applinks og universelle iOS-links. Hvis du er i tvivl om, hvilken type dybe links der er implementeret for dine apps, kan du kontakte dit udviklingsteam.

Brug af hændelsestags i din app

Remarketinghændelser giver dig mulighed for at segmentere målgrupper baseret på brugerenes tidligere handlinger og skræddersy dine budskaber, så de bliver mere relevante for dem. Du kan f.eks. vælge kun at vise en målrettet og tilpasset annonce til brugere, som har forladt en indkøbskurv. Konverteringshændelser bruges til at spore handlinger, f.eks. hvis brugeren udfylder en formular i forbindelse med generering af kundeemner eller gennemfører et køb i appen.

Identificer de remarketing- og konverteringshændelser, du vil spore, og installer enten Firebase-SDK eller et SDK fra en tredjepart for at segmentere målgrupper i din app efter de hændelser, du konfigurerer.

Dynamisk remarketingkampagne

Opret en ny dynamisk remarketingkampagne – eller brug din eksisterende kampagne til dynamisk remarketing på nettet – for at foretage remarketing til dine brugere i apps og på nettet.

Brugere, der har din app installeret

Hvis en bruger har installeret din app, kan dynamisk remarketing til apps sende brugeren til den. Brugere, der ikke har appen, sendes til dit website.