Salesforce®‑konversioiden tuontiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Joskus Google Ads- ja Salesforce-tilien linkittämisessä, konversiotapahtumien määrittämisessä tai konversioiden tuomisessa saattaa ilmetä ongelmia. Seuraavissa osioissa on tietoja mahdollisesti esiintyvistä virheistä ja niiden korjaamisesta.

Jos virheen korjaaminen edellyttää muutosten tekemistä Salesforce-tilille, muutosten näkymiseen Google Adsissa voi kulua 24 tuntia. Jos ongelma ei poistu virheen korjaamisen jälkeen, odota 24 tuntia tai poista tilien linkitys ja linkitä ne sitten uudelleen.

Tilien linkitykseen tai konversioseurannan määritykseen liittyvät virheet
  • Emme pääse Salesforce-tilillesi. Ota yhteyttä Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojaan ja ilmoita virheestä. Saatat nähdä tämän virheilmoituksen esimerkiksi silloin, jos käyttöoikeutesi ovat muuttuneet, sinulla ei ole oikeita Salesforce-tilin käyttöoikeuksia tai jos Salesforce-tililläsi on tilapäinen virhe. Näytämme sinulle Salesforcen virhetiedot, jotta saat lisätietoja. Kirjaudu Salesforce-tilillesi tai ilmoita virheilmoituksen tiedot Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalle.
  • Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords-sovellusliittymässä) tapahtui virhe. Yritä linkittää tilisi uudelleen. Jokin meni vikaan Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords-sovellusliittymässä). Yritä linkittää tilisi uudelleen.
  • Nämä tilit on jo linkitetty. Olet jo linkittänyt tämän Salesforce-tilin Google Ads ‑tiliisi. Näet linkitetyt tilisi seuraavasti:
    • Klikkaa vanhassa AdWordsissa rataskuvaketta  ja valitse Linkitetyt tilit.
    • Klikkaa uudessa Google Adsissa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta  ja valitse sitten Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
    Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.
  • Antamallasi Salesforce-kirjautumistunnuksella ei ole enää pääsyä tälle tilille. Antamallasi käyttäjänimellä ja salasanalla ei ole enää tilin käyttöoikeuksia. Ota yhteyttä yrityksesi Salesforce-tilin hallinnoijaan.
  • Et ole linkittänyt Salesforce-tilejä. Et voi tuoda konversioita ennen tilien linkittämistä.
  • Salesforce-tililläsi ei ole tuotavia virstanpylväitä (liidin tiloja tai mahdollisuuden vaiheita). Määritä liidin tilat tai mahdollisuuden vaiheet Salesforce-tililläsi.
Tilitason virheet
  • Tämän tilin linkitys on poistettu. Näytä linkitetyt tilit. Olet poistanut tämän Salesforce-tilin linkityksen Google Ads ‑tililtäsi.
  • Sinulla ei ole enää tämän Salesforce‑tilin käyttöoikeutta. Ota yhteyttä Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojaan. Antamallasi Salesforce-kirjautumistunnuksella ei ole enää pääsyä tilille. Ota yhteyttä Salesforce-tilisi hallinnoijaan.
  • Tällä Google Ads ‑tilillä on käytössä konversioseuranta hallinnoijan tilin kautta. Linkitä tämä Salesforce-tili hallinnoijan tilisi kautta. Jos tiliäsi hallinnoidaan hallinnoijan tilillä, jolla on käytössä MCC-tilin alainen konversioseuranta, sinun on linkitettävä Salesforce-tilisi hallinnoijan tilille, jotta voit seurata konversioita.
  • Ei määritetty. Olet linkittänyt tämän tilin, muttet ole määrittänyt konversiotoimintoja vielä. Siksi konversioita ei tuoda.
  • Et voi tuoda liidien konversioita, koska et voi käyttää tarvittavia Salesforce-kenttiä. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaa, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien käyttöoikeudet.
  • Et voi tuoda mahdollisuuksien konversioita, koska et voi käyttää tarvittavia Salesforce-kenttiä. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaa, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien käyttöoikeudet.
  • Et voi tuoda liidien konversioita, koska Salesforce-liideistäsi puuttuu GCLID-sarake. Lue tämän artikkelin ensimmäisestä kohdasta, miten voit lisätä GCLID-kentän Salesforce-liideihin.
  • Et voi tuoda mahdollisuuksien konversioita, koska Salesforce-mahdollisuuksistasi puuttuu GCLID-sarake. Lue tämän artikkelin ensimmäisestä kohdasta, miten voit lisätä GCLID-kentän Salesforce-mahdollisuuksiin.
  • Et voi tuoda konversioita, koska et voi käyttää tarvittavia Salesforce-kenttiä. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaa, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien käyttöoikeudet.
  • Tuonti epäonnistui. Korjaa virhe Salesforcessa ja yritä uudelleen. Näet Salesforcen virhetiedot. Kirjaudu Salesforce-tilillesi tai ilmoita virheilmoituksen tiedot Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalle.
Yksittäisten virstanpylväiden virheet
  • Virstanpylvästä ei tuoda, koska Google Adsin konversiotapahtuma on poistettu. Sinun on muutettava konversiotapahtuman tilaksi Käytössä tai luotava tälle virstanpylväälle uusi konversiotapahtuma (lue tämän artikkelin kohta 6).
  • Virstanpylvästä ei tuoda, koska sitä ei enää ole Salesforcessa. Virstanpylväs on poistettu Salesforce-tililtä. Ota yhteyttä yrityksesi Salesforce-tilin hallinnoijaan. Huomaa, ettei tätä virheilmoitusta näytetä, jos virstanpylväs on poistettu myyntiprosessista. Se näytetään vain, jos virstanpylväs on poistettu Salesforcesta.

Aiheeseen liittyvä linkki