Salesforce‑konversioiden tuontiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Joskus Google Ads- ja Salesforce-tilien linkittämisessä, konversiotapahtumien käyttöönotossa tai konversioiden tuonnissa saattaa ilmetä ongelmia.

Jos virheen korjaaminen edellyttää muutosten tekemistä Salesforce-tilille, muutosten näkymiseen Google Adsissa voi mennä 24 tuntia. Jos ongelma ei poistu virheen korjaamisen jälkeen, odota 24 tuntia tai poista tilien linkitys ja linkitä ne sitten uudelleen.

Salesforce-vakiointegrointiin liittyvät ongelmat offline-konversioiden tuonnin yhteydessä

Lue lisää mahdollisista virheistä ja niiden korjaamisesta

Vanhaan Salesforce-integrointiin liittyvät ongelmat offline-konversioiden tuonnin yhteydessä

Lue lisää mahdollisista virheistä ja niiden korjaamisesta