Bruk lister over negative søkeord på alle kontoene dine samtidig

Du kan bruke det delte biblioteket i managerkontoen din til å opprette, endre og fjerne lister over negative søkeord som kan brukes i kundekontoene dine.

Når du oppretter lister over negative søkeord i managerkontoen, blir disse som standard lagt til i det delte biblioteket for alle kundekontoene dine. For å bruke en liste over negative søkeord, må du først hente den fra det delte biblioteket og legge den til i kundekontoen.

Veiledning

Opprett en liste over negative søkeord

1. Logg på managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Lister over negative søkeord under Delt bibliotek.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Skriv inn et navn for den nye listen i «Listenavn»-feltet.
  6. Skriv eller lim inn ett negativt søkeord per linje i «Legg til negative søkeord»-feltet.
  7. Klikk på Lagre.

Endre lister over negative søkeord, eller fjern dem for godt

1. Logg på managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Lister over negative søkeord under Delt bibliotek.
  4. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på en liste for å endre den.
    • Fjern en liste ved å merke av for den og klikke på Endre og deretter Fjern.

Vær oppmerksom på følgende

Alle endringer du gjør i en liste over negative søkeord, gjenspeiles i alle kampanjer der listen er i bruk.