Brug lister med negative søgeord på tværs af dine konti

Du kan bruge Delt samling på din managerkonto til at oprette, redigere og fjerne de lister med negative søgeord, der kan anvendes på dine kundekonti.

Når du opretter lister med negative søgeord på din managerkonto, føjes de som standard til Delt samling på alle dine kundekonti. Hvis du vil anvende en liste med negative søgeord, skal du tilføje den fra Delt samling på kundekontoen.

Vejledning

Opret en liste med negative søgeord

1. Log ind på din managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Lister med negative søgeord under Delt samling.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Indtast din nye listes navn i feltet "Listenavn".
  6. Indtast eller indsæt ét negativt søgeord pr. linje i feltet "Tilføj negative søgeord".
  7. Klik på Gem.

Rediger lister med negative søgeord, eller fjern dem permanent

1. Log ind på din managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Lister med negative søgeord under Delt samling.
  4. Du kan:
    • Klikke på en liste for at redigere den.
    • Fjern en liste ved at markere afkrydsningsfeltet ud for den, klikke på Rediger og derefter på Fjern.

Husk!

De ændringer, du foretager på listen, afspejles i alle kampagner, som den pågældende liste med negative søgeord bruges til.