Skapa framgångsrika sökkampanjer

Översikt

Konsumenternas beslutsprocesser går snabbare än någonsin just nu, så det är viktigt att skapa engagemang hos potentiella kunder med riktade budskap när det spelar som störst roll.

I den här strategin följer du tre punkter som ger dig förutsättningar för att lyckas med dina sökkampanjer:

Skapa tre eller fler annonser per annonsgrupp och optimera visningen. När det finns minst tre annonser i varje annonsgrupp väljs den som är mest relevant för sökfrågan. Google visar den annons som beräknas ha högst chans att ge de klick eller konverteringar du vill ha.

Framhäv annonserna genom att lägga till flera tillägg. När du använder annonstillägg syns annonsen bättre och kunderna får mer information om företaget, produkterna eller tjänsterna redan innan de klickar. Tillägg förbättrar annonsresultaten och annonskvaliteten.

Se hur det går för dig och förbättra det som behöver förbättras. Öka kvaliteten, budgeten eller buden om du vill bli mer konkurrenskraftig i annonsauktionen och få fler visningar.