Översikt

Konsumenterna fattar beslut snabbare än någonsin just nu, så det är viktigt att skapa engagemang hos potentiella kunder med riktade budskap vid de viktigaste tillfällena.

Den här strategin består av tre punkter som ger dig förutsättningar att lyckas med dina sökkampanjer:

Optimization

Skapa minst en responsiv sökannons per annonsgrupp och optimera resultatet med en annonsstyrka på Bra eller Utmärkt. Med en responsiv sökannons i varje annonsgrupp ser kunderna det budskap som är mest relevant för dem. Google testar automatiskt olika kombinationer, lär sig vilka kombinationer som ger bäst resultat och visar de annonser som beräknas ha störst chans att generera de klick eller konverteringar du vill ha.

Framhäv annonserna genom att lägga till flera tillgångar. När du använder många annonstillgångar får din annons större synlighet och kunderna får mer information om ditt företag och dina produkter eller tjänster redan innan de klickar. Genom att lägga till tillgångar kan du förbättra annonsresultatet och annonskvaliteten.

Se hur det går för dig och förbättra det som behöver förbättras. Öka kvaliteten, budgeten eller buden om du vill bli mer konkurrenskraftig i annonsauktionen och få fler exponeringar.