Opprett gode søkekampanjer

Oversikt

Dagens forbrukere tar beslutninger raskere enn noen gang, så det er avgjørende å engasjere potensielle kunder ved å vise dem målrettede annonser på helt riktig tidspunkt.

Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere gode søkekampanjer:

Lag tre eller flere annonser per annonsegruppe, og optimaliser måten de vises på. Når minst tre annonser er tilgjengelige i hver annonsegruppe, velges den som er mest relevant for søket. Google viser dermed den annonsen som antas å ha størst mulighet for å skaffe deg klikkene eller konverteringene du ønsker.

Øk synligheten ved å legge til flere utvidelser. Ved å bruke annonseutvidelser blir annonsen din synligere, og kundene får mer informasjon om bedriften din, produktene eller tjenestene du tilbyr, før de klikker. Med utvidelser kan du øke annonseresultatene og -kvaliteten.

Gjennomgå resultatene dine, og gjør forbedringer. Forbedre kvaliteten, budsjettet eller budene dine hvis du ønsker å være mer konkurransedyktig i annonseauksjonen og få flere visninger.