Opret effektive søgekampagner

Oversigt

Moderne forbrugere træffer beslutninger hurtigere end nogensinde før, så det er vigtigt at nå ud til potentielle kunder med målrettede budskaber på de afgørende tidspunkter, så du kan opnå større engagement.

Følg denne trepunktsstrategi til effektivisering af dine søgekampagner:

Opret mindst tre annoncer pr. annoncegruppe, og optimer annoncevisningen. Når der er mindst tre tilgængelige annoncer i hver annoncegruppe, er det den, der er mest relevant i forhold til den aktuelle forespørgsel, der bliver valgt. Google viser med andre ord den annonce, der forventes at have størst chance for at sikre dig det ønskede antal klik eller konverteringer.

Tilføj flere udvidelser for at opnå større mulighed for eksponering. Når du bruger annonceudvidelser, opnår din annonce større synlighed, og potentielle kunder får flere oplysninger om din virksomhed, dine produkter eller dine tjenester, allerede før de klikker på annoncen. Udvidelser øger både annonceeffektiviteten og -kvaliteten.

Gennemgå dine resultater, og foretag optimering. Øg annoncekvaliteten, forhøj dit budget, eller hæv dine bud, så du kan blive mere konkurrencedygtig på annonceauktionen og opnå flere eksponeringer.