Om versjonsloggen

Denne artikkelen gjelder bare den nye utgaven av Google Ads. Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker.

Når du redigerer en annonse og lagrer den, opprettes det en ny versjon av annonsen. Med versjonsloggen kan du gå tilbake og se tidligere versjoner av annonsen din, samt data med resultatene for disse annonsene.

I denne artikkelen forklarer vi fordelene med versjonsloggen og hvordan du kan se versjonsloggen for annonsene dine.

Slik fungerer det

Når du gjør endringer i en annonse, for eksempel om du endrer den endelige nettadressen, kan du se den gamle versjonen av annonsen i versjonsloggen.

Versjonsloggen inneholder datoene for når hver versjon ble redigert, hvor lenge den versjonen ble brukt og hva som ble endret.

Informasjonen om hvor lenge versjonen ble brukt, kan inneholde evalueringsperioder eller perioder der annonsen ikke ble vist, for eksempel fordi den var satt på pause.

Du kan laste ned en CSV-rapport med versjonsloggen for annonsen din.

Vær oppmerksom på følgende

• Før de nye annonsene publiseres, går de gjennom prosessen for annonsegodkjenning. Dette kan ta opptil én virkedag.

Slik ser du versjonsloggen til en annonse

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen til venstre.
  3. Finn annonsen du vil se versjonsloggen for.
  4. Klikk på blyantikonet Endre til høyre for annonsen din, og velg så Se versjonsloggen.

I annonsetabellen ser du data med resultatene til de forskjellige versjonene.

Tips

For å teste hvilke av de forskjellige versjonene av annonsen som gir best resultater, kan du opprette nye annonser (AdWords viser som standard automatisk annonser med gode resultater oftere). På den måten blir den opprinnelige annonsen din fortsatt vist samtidig som du ser resultatene for de nye annonsene.