Versiohistoria

Kun muokkaat mainosta ja tallennat sen, luot samalla mainoksesta uuden version. Voit tutkia mainoksesi aiempia versioita sekä niiden kehitysdataa versiohistoriasta.

Tässä artikkelissa käsitellään versiohistorian etuja ja sitä, miten voit tutkia mainostesi versiohistoriaa.

Näin se toimii

Kun olet muokannut mainosta esimerkiksi muuttamalla sen lopullista URL-osoitetta, löydät aiemman version mainoksen versiohistoriasta.

Versiohistoriasta näet kunkin version muokkausajankohdat sekä sen, kuinka kauan tietty versio oli käytössä ja mitä versiossa muutettiin.

Version käytössäoloaikaa koskevista tiedoista voi selvitä esimerkiksi, milloin mainos on ollut tarkastettavana tai milloin se ei ole näkynyt vaikkapa siksi, että se on ollut keskeytettynä.

Voit ladata mainoksen versiohistorian sisältävän CSV-raportin.

Muistettavaa

• Ennen kuin uusia mainoksiasi ryhdytään näyttämään, niiden on läpäistävä hyväksymisprosessi. Tämä kestää enintään yhden arkipäivän.

Näin löydät mainoksen versiohistorian

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tilillä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainokset.
  4. Etsi mainos, jonka versiohistorian haluat nähdä.
  5. Klikkaa mainoksen oikealta puolelta kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse Näytä versiohistoria.

Mainostaulukosta näet, millaisia tuloksia mainoksesi eri versiot ovat tuottaneet.

Vinkki

Luomalla uusia mainoksia voit testata, miten mainoksesi eri versiot toimivat samanaikaisesti. (Google᠎ Ads näyttää tehokkaampia mainoksia automaattisesti useammin oletusarvoisesti.) Näin alkuperäisen mainoksesi näyttämistä jatketaan, ja voit samalla seurata uusien mainosversioiden tehokkuutta.