Tietoja versiohistoriasta

Tämä artikkeli koskee uudistunutta Google Adsia. Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.

Kun muokkaat mainosta ja tallennat sen, luot samalla mainoksestasi uuden version. Voit tutkia mainoksesi aiempia versioita sekä niiden kehitysdataa versiohistoriasta.

Tässä artikkelissa käsitellään versiohistorian etuja ja sitä, miten voit tutkia mainostesi versiohistoriaa.

Näin se toimii

Kun muokkaat mainosta esimerkiksi muuttamalla sen lopullista URL-osoitetta, voit nähdä mainoksen aiemman version tutkimalla mainoksen versiohistoriaa.

Versiohistoriasta näet kunkin version muokkausajankohdat sekä sen, kuinka kauan tietty versio oli käytössä ja mitä versiossa muutettiin.

Version käyttöaikaa koskevat tiedot voivat sisältää tietoja tarkistusajanjaksoista tai jaksoista, jolloin mainosta ei näytetty esimerkiksi siksi, että se on ollut keskeytettynä.

Voit ladata mainoksen versiohistorian sisältävän CSV-raportin.

Muistettavaa

• Ennen kuin uusia mainoksiasi ryhdytään näyttämään, niiden on läpäistävä hyväksymisprosessi. Tämä kestää enintään yhden arkipäivän.

Näin voit tutkia mainoksen versiohistoriaa

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Etsi mainos, jonka versiohistorian haluat nähdä.
  4. Klikkaa mainoksen oikealla puolella näkyvää kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse Näytä versiohistoria.

Tutkimalla mainostaulukon dataa saat käsityksen mainoksesi eri versioiden tehokkuudesta.

Vinkki

Jos haluat testata mainoksesi eri versioiden tehokkuutta samanaikaisesti, luo uusia mainoksia (oletuksena AdWords näyttää tehokkaampia mainoksia automaattisesti useammin). Näin alkuperäisen mainoksesi näyttämistä jatketaan, ja voit samalla seurata uusien mainosversioiden tehokkuutta.