Om versionshistorik

Når du redigerer en annonce og gemmer den, oprettes der en ny version af annoncen. Versionshistorik giver dig mulighed for at gå tilbage og se tidligere versioner af annoncen og data vedrørende disse versioners effektivitet.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved versionshistorik og om, hvordan du får vist versionshistorik for dine annoncer.

Sådan fungerer det

Når du redigerer en annonce, f.eks. ved at ændre den endelige webadresse, kan du se den tidligere version af annoncen i versionshistorikken.

I versionshistorikken kan du se, hvornår hver enkelt version er blevet redigeret, hvor længe en version har været i brug, og hvad der er blevet ændret.

Oplysningerne om, hvor længe en bestemt version har været i brug, kan inkludere perioder, hvor annoncen var under gennemgang, eller hvor den ikke blev vist, f.eks. fordi den var sat på pause.

Du kan downloade en CSV-rapport med din annonces versionshistorik.

Husk!

• Dine nye annoncer bliver først vist, når processen for annoncegodkendelse er fuldført, og det kan tage op til én hverdag.

Sådan får du vist en annonces versionshistorik

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Find den annonce, du vil se versionshistorik for.
  5. Klik på blyantikonet Rediger til højre for din annonce, og vælg Se versionshistorik.

I annoncetabellen kan du se data vedrørende effektiviteten for de forskellige versioner af din annonce.

Tip!

Hvis du vil teste effektiviteten for forskellige versioner af din annonce samtidig, kan du oprette nye annoncer (som standard viser Google Ads automatisk de mest effektive annoncer oftest). På denne måde sikrer du dig, at din oprindelige annonce fortsat bliver vist, og du kan samtidig se de nye annonceversioners effektivitet.