Sobre l'historial de versions

Quan editeu i deseu un anunci, se'n crea una nova versió. Amb l'historial de versions, podeu tornar a consultar les versions anteriors dels anuncis i les dades de rendiment de cada una.

En aquest article s'expliquen els avantatges de l'historial de versions i com podeu consultar el dels vostres anuncis.

Com funciona

En editar un anunci (per exemple, si canvieu l'URL final), podeu veure'n la versió anterior a l'historial de versions de l'anunci.

L'historial de versions conté la data en què s'ha editat cada versió, el temps durant el qual es va utilitzar i els canvis que s'hi van fer.

La informació sobre el temps durant el qual s'ha utilitzat una versió pot incloure els períodes de revisió o els períodes en què l'anunci no es mostrava (per exemple, perquè s'havia posat en pausa).

Podeu baixar un informe en format CSV de l'historial de versions d'un anunci.

Recordatori

• Abans que els anuncis nous comencin a publicar-se, se sotmeten al procés d'aprovació, que pot tardar fins a un dia laborable.

Com es pot consultar l'historial de versions d'un anunci

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Cerqueu l'anunci del qual voleu veure l'historial de versions.
  5. A la dreta de l'anunci, feu clic a la icona de llapis Edita i seleccioneu Mostra l'historial de versions.

A la taula d'anuncis veureu les dades de rendiment de cada versió de l'anunci.

Consell

Per provar com funcionen les diferents versions d'un mateix anunci alhora, creeu anuncis. De manera predeterminada, Google Ads mostra automàticament els anuncis que tenen un rendiment millor més sovint. Així, es continuarà publicant l'anunci original mentre comproveu el rendiment de les versions d'anunci noves.