Innsetting av søkeord

En avansert Google Ads-funksjon som oppdaterer annonseteksten din dynamisk ved å sette inn et av søkeordene dine når dette samsvarer med et ord som en kunde søker på.

• Hvis du vil bruke denne funksjonen i annonsene dine, setter du inn en spesialkode i annonseteksten. La oss si at du kjører en annonseringskampanje for en kiosk, og at du har en annonsegruppe som markedsfører konfektproduktene dine. Kodebiten som du setter inn i annonseteksten, kan se slik ut: {KeyWord:sjokolade}. Dette betyr at når et søkeord ikke kan settes inn i annonsen din, settes sjokolade inn i stedet.
  • Når en kunde bruker et av søkeordene dine i et søk, erstatter Google Ads deretter automatisk koden med søkeordet som utløste annonsen.
  • Denne funksjonen gir deg muligheten til å presentere en annonse på forskjellige måter avhengig av hvilke søkeord kundene bruker, slik at annonsen blir mer relevant og nyttig for kundene.
  • Innsetting av søkeord er en avansert Google Ads-funksjon, og derfor er det viktig at du følger instruksjonene nøye.

Slik bruker du innsetting av søkeord
Se flere artikler