Om Accelerated Mobile Pages (AMP)

Din landingssides hastighed kan være det, der afgør, om du konverterer eller mister en kunde. De fleste besøgende på mobilwebsites forlader en side, hvis der går mere end tre sekunder, før den indlæses. Alligevel overskrider de fleste mobilwebsites denne grænse med i gennemsnit 19 sekunder (kilde). Du kan skille dig ud fra konkurrenterne ved at optimere din landingssideoplevelse med AMP.

Kom godt i gang ved at lære, hvordan du gør dit website hurtigere med AMP.

Fordele

Hurtigere landingssider giver typisk flere konverteringer, og AMP giver dig mulighed for at oprette sider, der indlæses hurtigt. Med en kombination af højere hastighed og uhindret indlæsning giver landingssider fra AMP ofte de besøgende en meget bedre landingssideoplevelse. Landingssideoplevelsen er en vigtig faktor for dit kvalitetsresultat og din annoncerangering.

Sådan fungerer det

AMP-sider indlæses hurtigt, fordi den er udviklet til at være hurtig. Det er nemmere (og derfor hurtigere) for browsere at fortolke AMP HTML, fordi denne kode er mere strømlinet og er udviklet på en særlig måde, så udviklere undgår almindelige kodeproblemer, der medfører langsom sideindlæsning.

Desuden kan AMP-sider vises direkte fra Google AMP-cache. Når det er muligt, vælger Google at vise den cachelagrede kopi af landingssiden, hvilket giver den hurtigste indlæsning. Når din AMP-landingsside ikke kan vises fra cachen (på grund af inkompatible funktioner eller af en anden teknisk årsag), indlæses den fra din webserver. Selvom dette ikke giver en lige så hurtig visning som fra cachen, er det stadig meget hurtigere end en gennemsnitlig landingsside, der ikke er en AMP-side.

I den nye Google Ads-oplevelse kan du anvende principperne for AMP ved at oprette AMP HTML-annoncer. Disse annoncer giver dig mulighed for give en hurtig, problemfri og sikker annonceoplevelse på alle dine platforme. Du har også mulighed for at vise AMP HTML-annoncer på både AMP- og ikke-AMP-sider.

Opbygning af landingssider med AMP

En AMP-landingsside opbygges ved hjælp af standardwebteknologier, så den er let at oprette baseret på dit eksisterende udviklingsworkflow. Mange udviklere kan sågar oprette AMP-versioner af deres sider på under en uge. Google Web Designer er en simpel og effektiv måde at oprette kompatible AMP HTML-annoncer på.