Se posisjons- og avstandsrapporter

Med posisjonsrapporter og avstandsrapporter får du bedre oversikt over annonseresultatene du oppnår på ulike steder.

Du har tilgang til disse posisjonsrapportene:

• Steder: Her får du rapportert samlede resultater oppnådd med de målrettede stedene dine og stedene der annonsene dine er vist.
    • Visning med målrettede steder: Her får du se resultater inndelt etter de målrettede stedene dine.
    • Visning med samsvarende steder: Her er resultatene inndelt etter stedene som samsvarer med annonsene dine. Disse stedene kan være brukernes fysiske posisjoner eller steder av interesse.
  • Ekskludert: Her er alle de negative målene dine listet opp.
  • Avstand: Her blir det rapportert om avstanden mellom stedet som utløste annonsen din, og den nærmeste bedriftsbeliggenheten din.

Hvis du bruker adressetillegg, kan du bruke avstandsrapporten til å finne ut hvilke resultater du oppnådde med annonsene dine på forskjellige steder i ulik avstand fra bedriften. Det genereres avstandsrapporter om kampanjer i Søkenettverket og Shopping-kampanjer.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du får lest posisjons- og avstandsrapporter om kampanjer. Hvis du vil vite mer om disse rapportene først, kan du finne ut mer om hvordan du måler geografiske resultater i Google Ads.

Veiledning

Slik ser du posisjonsrapporter

1. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  2. Finn kampanjen du vil se en posisjonsrapport for, og klikk på navnet. Hvis du ikke velger en kampanje, ser du en posisjonsrapport for hele kontoen din.
  3. Klikk på Steder i sidemenyen til venstre.
  4. Klikk på Mer øverst på siden, og velg hvilken type posisjonsrapport du vil se: Geografisk eller Brukersteder. Dataene dine vises etter sted.
  5. Hvis du vil se detaljert informasjon på et annet geografisk nivå, merker du av for ett eller flere av stedene i tabellen og klikker deretter på Velg visning-rullegardinmenyen i det blå banneret som vises øverst i tabellen. Du kan se data for stedsmålrettingstypene som er tilgjengelige for alle stedene du merket av for. Du kan fortsette å finstemme rapporten ved å velge steder og klikke på Velg visning-rullegardinmenyen.

Slik ser du avstandsrapporter

1. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  2. Finn kampanjen du vil se en avstandsrapport for, og klikk på kampanjenavnet.
  3. Valgfritt: Hvis du vil se en avstandsrapport for en annonsegruppe, klikker du navnet på annonsegruppen.
  4. Tilpass datoperioden øverst til høyre ovenfor diagrammet.
  5. Klikk på rapporteringsikonet øverst til høyre i kontoen din.
  6. Velg Forhåndsdefinerte rapporter (tidligere kalt Dimensjoner) > Geografisk > Avstand. Dataene organiseres etter avstand.
  7. For å laste ned dataene i rapporten klikker du på nedlastingsikonet download icon øverst til høyre ovenfor tabellen.