Sijainti‑ ja etäisyysraporttien näyttäminen

Sijainti‑ ja etäisyysraporttien avulla saat käsityksen siitä, miten mainoksesi toimivat eri sijainneissa.

Voit katsoa seuraavia eri sijaintiraportteja:

• Sijainnit: Tämä on yhdistetty raportti, joka käsittelee kampanjasi toimivuutta kohdistetuissa sijainneissa sekä sijainneissa, joissa mainoksesi näkyivät.
    • Kohdistusalueiden näkymä: Tämä näyttää, miten hyvin mainoksesi toimivat sen mukaan, mitä sijainteja olit valinnut niiden kohdistukseksi.
    • Vastaavien sijaintien näkymä: Tämä näyttää, miten hyvin mainoksesi toimivat sijainneissa, jotka vastasivat mainoksiasi. Nämä sijainnit voivat olla käyttäjien fyysisiä sijainteja tai heitä kiinnostaneita sijainteja.
  • Poissuljetut: Tässä näkyy luettelo kaikista negatiivisista kohdistuksista.
  • Etäisyys: Tämä kertoo etäisyyden mainoksen klikkauspaikan ja sitä lähimpänä olevan toimipaikkasi välillä.

Jos käytät sijaintilaajennuksia, näet etäisyysraportin avulla, kuinka hyvin mainoksesi toimivat tietyillä etäisyyksillä yrityksestäsi. Etäisyysraportit ovat käytettävissä Hakuverkosto- ja Shopping-kampanjoissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsoa kampanjasi sijainti‑ ja etäisyysraportteja. Jos haluat taustatietoja raporteista, tutustu maantieteellisen kehityksen mittaamiseen Google Adsissa.

Ohjeet

Sijaintiraporttien katsominen

1. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Etsi kampanja, jonka sijaintiraportin haluat nähdä, ja klikkaa kampanjan nimeä. Jos et valitse kampanjaa, sijaintiraportti luodaan koko tilistäsi.
  3. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Sijainnit.
  4. Klikkaa sivun yläreunasta Lisää ja valitse sijaintiraporttityyppi: Maantieteellinen tai Käyttäjän sijainnit. Tiedot näytetään sijainnin mukaan.
  5. Jos haluat tutkia jonkin toisen maantieteellisen tason yksityiskohtia, valitse taulukon yhden tai useamman sijainnin valintaruutu ja klikkaa sitten taulukon yläreunan sinisen bannerin avattavaa Valitse näkymä ‑valikkoa. Voit katsella kaikkien valituissa sijainneissa käytettävissä olevien sijaintikohteiden tyyppien tietoja. Voit tarkentaa raporttia edelleen valitsemalla sijainteja ja klikkaamalla avattavaa Valitse näkymä ‑valikkoa.

Etäisyysraporttien katseleminen

1. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Etsi kampanja, jonka etäisyysraportin haluat nähdä, ja klikkaa kampanjan nimeä.
  3. Valinnainen: Jos haluat nähdä mainosryhmän etäisyysraportin, klikkaa mainosryhmän nimeä.
  4. Muokkaa ajanjaksoa kaavion yläpuolelta oikeasta yläkulmasta.
  5. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta raportointikuvaketta .
  6. Valitse Ennalta määritetyt raportit (aiemmin Ulottuvuudet) > Maantieteellinen > Etäisyys. Tiedot järjestetään etäisyyden mukaan.
  7. Jos haluat ladata raportin datan, klikkaa taulukon yläpuolelta oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta download icon.