Sijainti‑ ja etäisyysraporttien katsominen

Google Adsissa on kolmenlaisia raportteja, joiden avulla saat tietää, miten hyvin mainoksesi toimivat eri paikoissa. Nämä raporttityypit ovat maantieteellinen raportti, käyttäjien sijainnit -raportti ja etäisyysraportti.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Käytettävissäsi ovat seuraavat raporttityypit:

• Maantieteellinen raportti näyttää potentiaalisten asiakkaidesi fyysiset sijainnit tai sijainnit, joita kohtaan he ovat osoittaneet kiinnostusta.
  • Käyttäjien sijainnit ‑raportti näyttää potentiaalisten asiakkaidesi fyysiset sijainnit, mutta ei sijainteja, joita kohtaan käyttäjät ovat osoittaneet kiinnostusta.
  • Etäisyysraportti kertoo etäisyyden mainoksen käynnistäneen sijainnin ja sitä lähimpänä olevan yrityssijaintisi välillä.

Google Adsin maantieteelliset raportit ja sijantiraportit sisältävät paikkoja, joissa potentiaaliset asiakkaasi todennäköisesti ovat, joissa he käyvät säännöllisesti ja joista he ovat kiinnostuneita. Jos käytät sijaintilaajennuksia, näet etäisyysraportin avulla, kuinka hyvin mainoksesi toimivat tietyillä etäisyyksillä yrityksestäsi. Etäisyysraportit ovat käytettävissä Hakuverkosto- ja Shopping-kampanjoissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsoa kampanjasi sijainti‑ ja etäisyysraportteja. Jos haluat taustatietoja raporteista, tutustu maantieteellisen kehityksen mittaamiseen Google Adsissa.

Ohjeet

Sijaintiraporttien katsominen

1. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Etsi kampanja, jonka sijaintiraportin haluat nähdä, ja klikkaa kampanjan nimeä. Jos et valitse kampanjaa, sijaintiraportti luodaan koko tilistäsi.
  3. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Sijainnit.
  4. Klikkaa sivun yläreunasta Lisää ja valitse sijaintiraporttityyppi: Maantieteellinen tai Käyttäjän sijainnit. Tiedot näytetään sijainnin mukaan.
  5. Jos haluat tutkia jonkin toisen maantieteellisen tason yksityiskohtia, valitse taulukon yhden tai useamman sijainnin valintaruutu ja klikkaa sitten taulukon yläreunan sinisen bannerin avattavaa Valitse näkymä ‑valikkoa. Voit katsella kaikkien valituissa sijainneissa käytettävissä olevien sijaintikohteiden tyyppien tietoja. Voit tarkentaa raporttia edelleen valitsemalla sijainteja ja klikkaamalla avattavaa Valitse näkymä ‑valikkoa.

Etäisyysraporttien katseleminen

1. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Etsi kampanja, jonka etäisyysraportin haluat nähdä, ja klikkaa kampanjan nimeä.
  3. Valinnainen: Jos haluat nähdä mainosryhmän etäisyysraportin, klikkaa mainosryhmän nimeä.
  4. Muokkaa ajanjaksoa kaavion yläpuolelta oikeasta yläkulmasta.
  5. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta raportointikuvaketta .
  6. Valitse Ennalta määritetyt raportit (aiemmin Ulottuvuudet) > Maantieteellinen > Etäisyys. Tiedot järjestetään etäisyyden mukaan.
  7. Jos haluat ladata raportin datan, klikkaa taulukon yläpuolelta oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta download icon.