Sijainti‑ ja etäisyysraporttien katsominen

Google Adsissa on kolmenlaisia raportteja, joiden avulla saat tietää, miten hyvin mainoksesi toimivat eri paikoissa. Nämä raporttityypit ovat maantieteelliset raportit, käyttäjien sijaintiraportit ja etäisyysraportit.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Käytettävissäsi ovat seuraavat raporttityypit:

• Maantieteellinen raportti näyttää potentiaalisten asiakkaidesi fyysiset sijainnit tai sijainnit, joita kohtaan he ovat osoittaneet kiinnostusta.
  • Käyttäjien sijainnit ‑raportti näyttää potentiaalisten asiakkaidesi fyysiset sijainnit, mutta ei sijainteja, joita kohtaan käyttäjät ovat osoittaneet kiinnostusta.
  • Etäisyysraportti kertoo etäisyyden mainoksen käynnistäneen sijainnin ja sitä lähimpänä olevan yrityssijaintisi välillä.

Google Adsin maantieteelliset raportit ja sijantiraportit sisältävät paikkoja, joissa potentiaaliset asiakkaasi todennäköisesti ovat, joissa he käyvät säännöllisesti ja joista he ovat kiinnostuneita. Jos käytät sijaintilaajennuksia, näet etäisyysraportin avulla, kuinka tehokkaasti mainoksesi toimivat tietyillä etäisyyksillä yrityksestäsi. Etäisyysraportit ovat käytettävissä hakuverkostokampanjoille ja Shopping-kampanjoille.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit katsoa kampanjasi sijainti‑ ja etäisyysraportteja. Jos haluat taustatietoja raporteista, tutustu maantieteellisen kehityksen mittaamiseen Google Adsissa.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Sijaintiraporttien katsominen

1. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  2. Valitse näytettävä kampanja tai mainosryhmä sivupaneelista. Voit myös katsella koko tilin tilastotietoja valitsemalla paneelista Kaikki kampanjat.
    Multiple Campaigns
  3. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ajanjaksovalikkoa ja valitse näytettävä ajanjakso.
    See the date range drop down menu
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  5. Valitse Sijainnit (Asetukset-välilehdeltä).
  6. Klikkaa avattavaa Näytä sijaintiraportit ‑valikkoa ja valitse Mikä käynnisti mainoksen tai Missä käyttäjäsi olivat. Data näytetään sijainnin mukaan.
  7. Jos haluat katsella maantieteellisiä tietoja yksityiskohtaisemmin, valitse taulukosta vähintään yhden sijainnin viereinen valintaruutu ja klikkaa Valitse … sijainnin näkymä. Voit katsella kaikkien valituissa sijainneissa käytettävissä olevien sijaintikohteiden tyyppien tietoja. Voit jatkaa raportin tarkentamista valitsemalla sijainnit ja valitsemalla sitten Valitse ... sijainnin näkymä.
  8. Voit ladata raportin datan klikkaamalla taulukon yläpuolelta latauspainiketta .
Kokeile