Opprett, bruk og administrer etiketter

Med etiketter kan du organisere kampanjene, annonsegruppene, annonsene og søkeordene dine i grupper. Etikettene kan tilpasses, og du kan endre dem når som helst.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter og administrerer etiketter du kan bruke i statistikktabellene dine.

Før du begynner

Hvis du ikke allerede vet hvordan etiketter fungerer, kan du først lese artikkelen om annonseetiketter.

Slik oppretter og bruker du etiketter

1. På sidemenyen klikker du på Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser og utvidelser eller Søkeord.
  2. Merk av ved siden av kampanjen, annonsegruppen, annonsen eller søkeordet du ønsker å sette en etikett på.
  3. Klikk på Etikett-rullegardinmenyen på det blå banneret som vises øverst i tabellen.
  4. For å opprette en ny etikett, klikk på Ny etikett.
  5. Skriv inn et navn, velg en farge, og legg til en beskrivelse (valgfritt).
  6. Klikk på Opprett.
  7. For å bruke den nye etiketten, klikk på Bruk.
  • For å bruke eksisterende etiketter, velg etikettene du ønsker å legge til, og klikk på Bruk.
  • For å bruke én eller flere etiketter i flere kampanjer, annonsegrupper, annonser eller søkeord på en gang, velg flere tabellelementer, og bruk Etikett-rullegardinmenyen.
  • Du kan oppheve valget av elementer i Etikett-rullegardinmenyen for å fjerne dem fra en kampanje, annonsegruppe, annonse eller et søkeord.
  • Slik filtrerer du tabelldataene etter etikett

1. På sidemenyen klikker du på Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser og utvidelser eller Søkeord.
    2. Klikk på filterikonet Filter øverst til høyre i tabellen.
    3. Klikk på Etikett, og velg deretter én eller flere etiketter du vil filtrere tabellen etter. Som standard filtreres tabellen etter elementer som inneholder én eller flere av etikettene du velger. Du kan også filtrere etter elementer som inneholder alle eller ingen av etikettene.
    4. Klikk på Bruk. Deretter oppdateres statistikktabellen slik at du bare ser elementene som samsvarer med filteret du har angitt.

Slik endrer du detaljer for etiketter

Her er fremgangsmåten for å endre etikettens navn, farge eller beskrivelse:

1. Finn kampanjen, annonsegruppen, annonsen eller søkeordet som inneholder etiketten du vil endre. Etikettene står oppført i «Etikett»-kolonnen.
    2. Hold markøren over etiketten, og klikk så på blyantikonet Endre.
    3. Endre etikettens navn, farge eller beskrivelse.
    4. Klikk på Lagre.

Slik sletter du en etikett

1. Finn kampanjen, annonsegruppen, annonsen eller søkeordet som inneholder etiketten du vil slette. Etikettene står oppført i «Etikett»-kolonnen.
    2. Hold markøren over etiketten, og klikk så på blyantikonet Endre.
    3. Klikk på papirkurvikonet .
    4. Når du ser bekreftelsesskjermen, klikker du på Fjern.