Tunnisteiden luonti, käyttö ja hallinta

Tunnisteiden avulla voit järjestellä kampanjasi, mainosryhmäsi, mainoksesi ja avainsanasi ryhmiin. Tunnisteita voi muokata, ja niitä voi muuttaa milloin tahansa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda ja hallita tilastotaulukoissasi käytettäviä tunnisteita.

Ennen kuin aloitat

Jos et vielä tiedä, miten tunnisteet toimivat, sinun kannattaa lukea ensin artikkeli Google Ads ‑tunnisteet.

Tunnisteen luominen ja käyttäminen

1. Klikkaa sivuvalikosta Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset ja laajennukset tai Avainsanat.
  2. Valitse valintaruutu sille kampanjalle, mainosryhmälle, mainokselle tai avainsanalle, jolle haluat ottaa käyttöön tunnisteen.
  3. Klikkaa taulukon yläreunan sinisestä bannerista avattavaa Tunniste-valikkoa.
  4. Klikkaa Uusi tunniste, jotta voit luoda uuden tunnisteen.
  5. Anna nimi, valitse väri ja lisää kuvaus (valinnainen).
  6. Valitse Luo.
  7. Ota uusi tunniste käyttöön klikkaamalla Käytä.
  • Kun haluat ottaa käyttöön nykyisiä tunnisteita, valitse lisättävät tunnisteet ja klikkaa Käytä.
  • Kun haluat ottaa tunnisteita käyttöön useille kampanjoille, mainosryhmille, mainoksille tai avainsanoille kerralla, valitse useita taulukkokohteita ja ota yksi tai useampi tunniste käyttöön avattavasta Tunniste-valikosta.
  • Kun haluat poistaa tunnisteita kampanjasta, mainosryhmästä, mainoksesta tai avainsanasta, poista niiden valinnat avattavasta Tunniste-valikosta.
  • Taulukkotietojen suodattaminen tunnisteen mukaan

1. Klikkaa sivuvalikosta Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset ja laajennukset tai Avainsanat.
    2. Klikkaa taulukon oikeasta yläkulmasta suodatinkuvaketta Suodata.
    3. Klikkaa Tunniste ja valitse sitten yksi tai useampi tunniste taulukkotietojen suodattamiseen. Suodatuksen oletuksena on, että taulukossa näytetään kohteet, jotka sisältävät minkä tahansa valitsemistasi tunnisteista. Voit kuitenkin suodattaa tiedot niin, että taulukossa näytetään kohteet, jotka sisältävät kaikki tunnisteet, tai kohteet, jotka eivät sisällä yhtäkään valitsemistasi tunnisteista.
    4. Klikkaa Käytä. Tilastotaulukko päivittyy, ja se näyttää vain suodatintasi vastaavat kohteet.

Tunnistetietojen muokkaaminen

Voit muuttaa tunnisteen nimeä, väriä tai kuvausta seuraavasti:

1. Etsi kampanja, mainosryhmä, mainos tai avainsana, jonka tunnistetta haluat muokata. Tunnisteet ovat Tunniste-sarakkeessa.
    2. Vie kohdistin tunnisteen päälle ja klikkaa sitten kynäkuvaketta Muokkaa.
    3. Muuta tunnisteen nimeä, väriä tai kuvausta.
    4. Valitse Tallenna.

Tunnisteen poistaminen

1. Etsi kampanja, mainosryhmä, mainos tai avainsana, jonka tunnisteen haluat poistaa. Tunnisteet ovat Tunniste-sarakkeessa.
    2. Vie kohdistin tunnisteen päälle ja klikkaa sitten kynäkuvaketta Muokkaa.
    3. Klikkaa roskakorikuvaketta .
    4. Kun vahvistusnäyttö avautuu, valitse Poista.