Crear, utilitzar i gestionar etiquetes

Les etiquetes us permeten organitzar en grups les campanyes, els grups d'anuncis, els anuncis i les paraules clau. Són personalitzables i les podeu modificar quan vulgueu.

En aquest article us expliquem com crear i gestionar les etiquetes que podeu utilitzar a les taules d'estadístiques.

Abans de començar

Si no sabeu com funcionen les etiquetes, podeu obtenir més informació a l'article Sobre les etiquetes de Google Ads.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot crear i aplicar una etiqueta

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Marqueu la casella que hi ha al costat de la campanya, del grup d'anuncis, de l'anunci o de la paraula clau als quals vulgueu aplicar una etiqueta.
  3. Feu clic al menú desplegable Etiqueta que hi ha al bàner blau de la part superior de la taula.
  4. Per crear una etiqueta, feu clic a Etiqueta nova.
    1. Introduïu un nom, trieu un color i afegiu una descripció (opcional).
    2. Feu clic a Crea.
    3. Per aplicar l'etiqueta, feu clic a Aplica.
  5. Per aplicar etiquetes existents, seleccioneu les que vulgueu afegir i feu clic a Aplica.
  6. Per aplicar etiquetes a diversos grups d'anuncis, campanyes, anuncis o paraules clau alhora, seleccioneu els diferents elements a la taula i utilitzeu el menú desplegable Etiqueta per aplicar-los una o diverses etiquetes.
  7. Des del menú desplegable Etiqueta, desseleccioneu les etiquetes per treure-les d'una campanya, grup d'anuncis, anunci o paraula clau.
Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant i aplicant etiquetes en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i gestionar etiquetes en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari.

Com es filtren les dades de la taula per etiquetes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. A l'extrem superior dret de la taula, feu clic a la icona de filtre Filtra.
  3. Feu clic a Etiqueta i seleccioneu una o diverses etiquetes per les quals es filtrarà la taula. De manera predeterminada, la taula mostra els elements que contenen alguna de les etiquetes seleccionades, però també podeu filtrar per elements que les continguin totes o que no en continguin cap.
  4. Feu clic a Aplica. La taula d'estadístiques s'actualitza per mostrar només els elements que coincideixen amb el filtre.

Com s'editen els detalls d'una etiqueta

Per canviar el nom, el color o la descripció d'una etiqueta, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Localitzeu la campanya, el grup d'anuncis, l'anunci o la paraula clau l'etiqueta dels quals vulgueu editar. Les etiquetes es mostren a la columna “Etiqueta”.
  3. Situeu el cursor sobre l'etiqueta i, tot seguit, feu clic a la icona de llapis Edita.
  4. Canvieu el nom, el color o la descripció de l'etiqueta.
  5. Feu clic a Desa.

Com se suprimeix una etiqueta

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Localitzeu la campanya, el grup d'anuncis, l'anunci o la paraula clau l'etiqueta dels quals vulgueu suprimir. Les etiquetes es mostren a la columna “Etiqueta”.
  3. Situeu el cursor sobre l'etiqueta i, tot seguit, feu clic a la icona de llapis Edita.
  4. Feu clic a la icona de paperera .
  5. Quan vegeu la pantalla de confirmació, feu clic a Treu.