Göra ändringar via massredigeringar

Med massredigering kan du göra flera ändringar i ditt konto samtidigt. I denna artikel beskriver vi hur du väljer flera objekt i Google Ads och redigerar dem alla på en gång.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kampanjer, Annonsgrupper, Annonser och tillägg, Sökord, Målgrupper, Inställningar, Platser eller Annonsschema på sidmenyn när du vill komma till motsvarande sida. Om du vill göra massredigeringar i dina portföljbudstrategier klickar du på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon], navigerar till Delat bibliotek och väljer Budstrategier.
  3. Du kan markera flera objekt genom att markera kryssrutan bredvid motsvarande objekt och sedan klicka på Redigera. Sedan kan du redigera attribut som budstrategi, bud, budget eller matchningstyp för alla markerade objekt. På sidan för portföljbudstrategier kan du ändra valuta, budstrategi och inriktning.

Tänk på detta

Under vissa omständigheter (särskilt när du har filtrerat dina objekt med ett resultatmätvärde) kanske antalet objekt du väljer inte matchar det exakta antalet objekt som Google Ads bekräftar när du har slutfört massredigeringarna. Det beror på att den data du väljer kan ändras snabbt och kan ha ändrats medan redigeringarna behandlades.