Göra ändringar via massredigeringar

Med massredigering kan du göra flera ändringar i ditt konto samtidigt. I den här artikeln beskriver vi hur du väljer flera objekt i Google Ads och redigerar dem alla på en gång.

Anvisningar

De flesta användare hanterar nu sina konton enbart i den nya Google Ads-upplevelsen. Om du fortfarande använder den tidigare AdWords-upplevelsen ska du välja Tidigare nedan. Läs mer

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på fliken Kampanjer, Sökord, Annonsgrupper eller Annonser.
  3. Du kan markera flera objekt genom att markera kryssrutan bredvid motsvarande objekt och sedan klicka på Redigera. Sedan kan du redigera attribut som bud, budget eller matchningstyp för alla markerade objekt.

Viktigt att tänka på

Under vissa omständigheter (särskilt när du har filtrerat dina objekt med ett resultatmätvärde) kanske antalet objekt du väljer inte matchar det exakta antalet objekt som Google Ads bekräftar när du är klar med dina massredigeringar. Detta beror på att den data du väljer kan ändras snabbt och kan ha ändrats när redigeringarna behandlades.