Gjør endringer med masseredigeringer

Med masseredigering kan du gjøre flere endringer i kontoen din samtidig. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan velge flere elementer i Google Ads og endre alle samtidig.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser og utvidelser, Søkeord, Målgrupper, Innstillinger, Steder eller Annonseplan på sidemenyen for å komme til den korresponderende siden.
  3. Du kan velge flere elementer ved å merke av for hvert element og deretter klikke på Endre. Deretter kan du velge å endre attributter – for eksempel bud, budsjett eller samsvartype – for alle de valgte elementene.

Vær oppmerksom på følgende

Under visse omstendigheter (spesielt når du har filtrert elementene dine ut fra resultatberegninger), kan det skje at antall elementer du velger, ikke samsvarer nøyaktig med antall elementer som Google Ads bekrefter når du er ferdig med å gjøre masseendringer. Dette skyldes at dataene du velger, kan endres raskt, og de kan dermed ha endret seg mens redigeringene ble behandlet.