Gjør endringer med masseredigeringer

Med masseredigering kan du gjøre flere endringer i kontoen din samtidig. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du velger flere elementer i Google Ads, og endrer alle samtidig.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-, Søkeord, Annonsegrupper eller Annonser-fanen.
  3. Velg flere elementer ved å merke av for hvert element og deretter klikke på Endre. Du kan endre attributter – for eksempel bud, budsjett eller samsvartype – for alle de valgte elementene.

Vær oppmerksom på følgende

Under visse omstendigheter (spesielt når du har filtrert elementene dine ut fra resultatberegninger), kan det skje at antall elementer du velger, ikke samsvarer nøyaktig med antall elementer som Google Ads bekrefter når du er ferdig med å gjøre masseendringer. Dette skyldes at dataene du velger, kan endres raskt, og de kan dermed ha endret seg mens redigeringene ble behandlet.