Wijzigingen aanbrengen met bulkbewerkingen

Met bulkbewerkingen kunt u meerdere wijzigingen tegelijkertijd aanbrengen in uw account. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u in Google Ads meerdere items kunt selecteren en deze allemaal tegelijk kunt bewerken.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Campagnes, Advertentiegroepen, Advertenties en extensies, Zoekwoorden, Doelgroepen, Instellingen, Locaties of Advertentieplanning in het paginamenu om de bijbehorende pagina te openen.Voor bulkbewerkingen in uw portfoliobiedstrategieën klikt u op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon], gaat u naar 'Gedeelde bibliotheek' en selecteert u Biedstrategieën.
  3. Selecteer meerdere items door het vakje naast elk item aan te vinken en klik op Bewerken. U kunt voor alle door u geselecteerde items kenmerken bewerken, zoals uw biedstrategie, bod, budget of zoektype. Op de pagina voor portfoliobiedstrategieën kunt u de valuta, biedstrategie en targeting wijzigen.

Aandachtspunt

In bepaalde omstandigheden (vooral wanneer u uw items heeft gefilterd op basis van een prestatiestatistiek) komt het aantal items dat u selecteert mogelijk niet exact overeen met het aantal items dat Google Ads bevestigt wanneer u klaar bent met het aanbrengen van bulkwijzigingen. Dit komt omdat de gegevens die u selecteert, snel kunnen veranderen en mogelijk zijn veranderd terwijl de bewerkingen werden verwerkt.