Wijzigingen aanbrengen met bulkbewerkingen

Met bulkbewerkingen kunt u meerdere wijzigingen tegelijkertijd aanbrengen in uw account. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u meerdere items in Google Ads kunt selecteren en ze allemaal tegelijk kunt bewerken.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes, Zoekwoorden, Advertentiegroepen of Advertenties.
  3. Selecteer meerdere items door het vakje naast elk item aan te vinken en klik vervolgens op Bewerken. U kunt voor alle door u geselecteerde items kenmerken bewerken, zoals uw bod, budget of zoektype.

Aandachtspunt

In bepaalde omstandigheden (vooral wanneer u uw items heeft gefilterd op basis van een prestatiestatistiek) komt het aantal items dat u selecteert mogelijk niet exact overeen met het aantal items dat Google Ads bevestigt wanneer u klaar bent met het aanbrengen van bulkwijzigingen. Dit komt omdat de gegevens die u selecteert, snel kunnen veranderen en mogelijk zijn veranderd terwijl de bewerkingen werden verwerkt.