Wijzigingen aanbrengen met bulkbewerkingen

Met bulkbewerkingen kunt u meerdere wijzigingen tegelijkertijd aanbrengen in uw account. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u in Google Ads meerdere items kunt selecteren en deze allemaal tegelijk kunt bewerken.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account
  2. Klik op Campagnes, Advertentiegroepen, Advertenties en extensies, Zoekwoorden, Doelgroepen, Instellingen, Locaties of Advertentieplanning in het paginamenu om de bijbehorende pagina te openen.
  3. Selecteer meerdere items door het vakje naast elk item aan te vinken en klik vervolgens op Bewerken. U kunt voor alle door u geselecteerde items kenmerken bewerken, zoals uw bod, budget of zoektype.

Aandachtspunt

In bepaalde omstandigheden (vooral wanneer u uw items heeft gefilterd op basis van een prestatiestatistiek) komt het aantal items dat u selecteert mogelijk niet exact overeen met het aantal items dat Google Ads bevestigt wanneer u klaar bent met het aanbrengen van bulkwijzigingen. Dit komt omdat de gegevens die u selecteert, snel kunnen veranderen en mogelijk zijn veranderd terwijl de bewerkingen werden verwerkt.