Muutosten tekeminen joukkomuokkausten avulla

Joukkomuokkausten avulla voit tehdä tilillesi useita muutoksia kerralla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit valita Google Adsissa useita kohteita ja muokata niitä samanaikaisesti.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat‑valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat. Jos haluat tehdä joukkomuokkauksia kampanjoiden muihin osa-alueisiin, voit klikata Mainosryhmät, Mainokset, Elementit, Hakuavainsanat, Sijainnit tai Mainosten esitysaikataulu.
    • Jos haluat tehdä hintatarjousstrategiaan liittyviä joukkomuokkauksia, klikkaa Työkalut-kuvaketta Tools Icon, avaa Budjetit ja hintatarjoukset ‑osio avattavasta valikosta ja klikkaa Hintatarjousstrategiat.
  4. Valitse useita kohteita merkitsemällä niiden ruudut valituiksi ja klikkaa sitten Muokkaa. Voit muokata kaikkien valitsemiesi kohteiden asetuksia, kuten hintatarjousstrategiaa, hintatarjousta, budjettia tai vastaavuustyyppiä. Portfoliostrategiasivulta voit tehdä muutoksia valuuttaan, hintatarjousstrategiaan ja kohdistukseen.

Muistettavaa

Joissakin tapauksissa (etenkin, kun olet suodattanut kohteita kehitysmittarilla) valittujen kohteiden määrä ei välttämättä vastaa määrää, jonka Google Ads vahvistaa, kun joukkomuokkaus on valmis. Tämä johtuu siitä, että valitsemasi data voi muuttua nopeasti ja on saattanut muuttua muokkausten käsittelyn aikana.