Foretag ændringer ved hjælp af masseredigering

Masseredigering giver dig mulighed for at foretage flere ændringer på din konto på samme tid. I denne artikel beskriver vi, hvordan du vælger flere elementer i Google Ads og redigerer dem alle på én gang.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og udvidelser, Søgeord, Målgrupper, Indstillinger, Steder eller Annonceplanlægning på sidemenuen for at gå til den pågældende side. Hvis du vil foretage masseredigeringer af dine porteføljebudstrategier, skal du klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], gå til "Delt samling" og vælge Budstrategier.
  3. Du kan vælge flere elementer ved at markere afkrydsningsfeltet ud for det enkelte element. Klik derefter på Rediger. Du kan redigere attributter – f.eks. budstrategi, bud, budget eller matchtype – for alle de valgte elementer. På siden Porteføljebudstrategier kan du ændre valuta, budstrategi og målretning.

Husk!

Under visse omstændigheder (især når du har filtreret dine elementer efter en effektivitetsmetric) svarer antallet af elementer muligvis ikke nøjagtigt til det antal elementer, som Google Ads bekræfter, når du er færdig med at foretage masseredigeringer. Dette skyldes, at de data, du vælger, hurtigt kan ændre sig og kan have ændret sig, mens redigeringerne blev behandlet.