Fjern søkeord

Du kan fjerne ett eller flere søkeord fra enkeltannonsegrupper.

Slik fjerner du søkeord

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din på https://adwords.google.no.
  2. Klikk på annonsegruppen eller kampanjen du ønsker å endre.
  3. Følg deretter en av disse kampanjespesifikke fremgangsmåtene:
    • «Bare Søkenettverket», «Søk med utvalgt display» eller «Søke- og Displaynettverket»: Gå til Søkeord-fanen.
    • «Bare Displaynettverket»: Gå til Displaynettverk-fanen og så til Søkeord for Displaynettverket-fanen.
  4. Merk av i rutene ved siden av søkeordene du ønsker å fjerne. Velg deretter FjernEndre-rullegardinmenyen.
  5. Klikk på OK.

Tips

Kjør en søkeordrapport for å se søkene som utløste annonsevisning og førte til klikk. Du kan bruke denne informasjonen til å finne nye søkeord. I tillegg kan du bruke den til å identifisere søkeord som fungerer dårlig og bør fjernes fra kontoen. Hvis du vil se resultatene for bestemte søkeord, velger du disse søkeordene på Søkeord-fanen, klikker på Detaljer-rullegardinmenyen og velger Valgte.