Avainsanojen poistaminen

Voit poistaa mainosryhmästä yksittäisen avainsanan tai useita avainsanoja.

Ohjeet avainsanojen poistamiseen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Avainsanat ja klikkaa sen jälkeen ylhäältä Hakuavainsanat tai Display-/videomainosten avainsanat.
  3. Valitse poistettavien avainsanojen vieressä olevat valintaruudut.
  4. Klikkaa Muokkaa-vaihtoehtoa ja valitse Poista. Kun näkyviin tulee valintaikkuna, valitse uudelleen Poista.