Fjern søgeord

Du kan fjerne et enkelt søgeord eller flere søgeord fra en annoncegruppe.

Sådan fjerner du søgeord

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på den annoncegruppe eller kampagne, du vil redigere.
  3. Følg derefter disse trin, som afhænger af kampagnetypen:
    • "Kun Søgenetværket", "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" eller "Søge- eller Displaynetværket": Gå til fanen Søgeord.
    • "Kun Displaynetværket": Gå til fanen Displaynetværk og derefter til fanen Displaysøgeord.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de søgeord, som du vil fjerne. I rullemenuen Rediger skal du herefter vælge Fjern.
  5. Klik på OK.

Tip!

Prøv at køre rapporten "Søgeudtryk" for at se søgninger, der har udløst din annonce og ført til et klik. Du kan bruge oplysningerne som en hjælp til at finde nye søgeord. Du kan også identificere ineffektive søgeord, som du måske vil fjerne fra kontoen. Hvis du vil se, hvor effektive bestemte søgeord er, skal du markere de pågældende søgeord på fanen Søgeord, klikke på rullemenuen Oplysninger og vælge Valgt.