Endre søkeord

Du kan prøve å forbedre søkeordene dine ved å endre samsvartypene, budene og mer. Du kan for eksempel øke budene for søkeord som gir gode resultater, og redusere budene for søkeord som ikke konverterer til salg. Du kan bidra til å øke salget og redusere kostnadene ved å legge til, endre eller fjerne søkeord, og ved å endre samsvartypene, budene og mer. Tenk deg at kampanjen din har kjørt en stund, og at det fremgår av resultatdataene at du får bedre resultater med enkelte av søkeordene enn med andre.

Det er viktig å være oppmerksom på at når du redigerer et søkeord, fjerner du det opprinnelige søkeordet og lager et nytt. Statistikken som er akkumulert for søkeordet, blir dermed nullstilt.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du endrer eller fjerner søkeord. Du kan også finne ut mer om søkeord og hvordan du legger til søkeord.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord i sidemenyen til venstre, og klikk deretter på Søkeord for Søkenettverket eller Søkeord for Displaynettverket/video øverst.
  3. Finn søkeordet du vil endre.
    1. Slik endrer du selve søkeordet:
      1. Klikk på blyantikonet ved siden av søkeordet.
      2. Gjør de aktuelle endringene, og klikk på Lagre.
    2. Slik gjør du andre endringer:
      1. Merk av i ruten ved siden av søkeordene du vil endre.
      2. Klikk på Endre, og velg deretter et alternativ fra menyen.
      3. Hvis du vil gjøre andre endringer enn å slå på søkeord, sette dem på pause eller fjerne dem, gjør du endringene dine og klikker på Bruk. Du kan også klikke på Se en forhåndsvisning for å se endringene dine før du tar dem i bruk.
  4. Velg søkeordet du vil endre.
  5. Klikk på Endre-rullegardinlisten, og velg hva du vil endre.
  6. Hvis du kjører en søkekampanje og vil velge en ny samsvarkategori, klikker du på Endre-ikonet ved siden av søkeordet.
  7. Hvis du vil endre budet, klikker du på blyantknappen Endre ved siden av beløpet i «Maks. CPC»-kolonnen.
Hvis du bruker automatisk budgivning, optimaliseres budene dine automatisk, og «Maks. CPC»-kolonnen har ingen blyantknapp.