Endre søkeord

Du kan prøve å forbedre søkeordene dine ved å bytte samsvartyper, justere bud med mer. Du kan for eksempel øke budene på lønnsomme søkeord og redusere budene på de som ikke omsettes i salg. Du kan bidra til å øke salgstallene og redusere kostnadene ved å legge til, endre eller fjerne søkeord, og ved å bytte samsvartyper, justere bud med mer. Tenk deg at du har kjørt en kampanje en stund, og at resultatdataene viser at visse søkeord gir bedre resultater enn andre.

Merk deg at når du endrer et søkeord eller den tilhørende samsvartypen, fjerner du det gamle søkeordet, og et nytt opprettes. Du kan se statistikken om det opprinnelige søkeordet ved å justere filtre for å ta med søkeord som er fjernet.

Denne artikkelen viser hvordan du endrer eller fjerner søkeord. Du kan også finne ut mer om søkeord og hvordan du legger til søkeord.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målgrupper, søkeord og innhold-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Søkeord for søkeannonsering.
  4. Finn søkeordet du vil endre.
    1. Slik endrer du selve søkeordet:
      1. Klikk på blyantikonet ved siden av søkeordet.
      2. Gjør de aktuelle endringene, og klikk på Lagre.
    2. Slik gjør du andre endringer:
      1. Merk av i boksen ved siden av søkeordene du vil endre.
      2. Klikk på Endre, og velg deretter et alternativ fra menyen.
      3. Hvis du vil gjøre andre endringer enn å slå på søkeord, sette dem på pause eller fjerne dem, gjør du endringene dine og klikker på Bruk. Du kan også klikke på Forhåndsvisning for å se endringene dine før du tar dem i bruk.
  5. Velg søkeordet du vil endre.
  6. Klikk på Endre-rullegardinlisten, og velg hva du vil endre.
  7. Hvis du kjører en søkekampanje og vil velge en ny samsvarkategori, klikker du på blyantikonet Endre ved siden av søkeordet.
  8. Hvis du vil endre budet, klikker du på blyantikonet Endre ved siden av beløpet i «Maks. CPC»-kolonnen.
Hvis du bruker automatisk budgivning, optimaliseres budene dine automatisk, og «Maks. CPC»-kolonnen har ingen blyantknapp.