Editar paraules clau

Proveu de millorar les paraules clau canviant, entre altres, els tipus de concordança i les ofertes. Per exemple, podeu augmentar les ofertes per a les paraules clau més rendibles i disminuir-les per a les que no canvien a vendes. Podeu incrementar les vendes i reduir els costos si afegiu, canvieu o traieu paraules clau, o si n'editeu el tipus de concordança, l'oferta, etc. Per exemple, suposem que la vostra campanya ja fa un cert temps que es publica i que les dades de rendiment indiquen que algunes de les vostres paraules clau funcionen millor que la resta.

Recordeu que, quan editeu una paraula clau o en canvieu el tipus de concordança, esteu traient la paraula clau original i creant-ne una de nova. Les estadístiques de la paraula clau original es poden veure si ajusteu els filtres per incloure les paraules clau tretes.

Aquest article explica com podeu modificar o treure paraules clau. També podeu obtenir més informació sobre les paraules clau i sobre com podeu afegir paraules clau.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Cerca de paraules clau.
  4. Cerqueu la paraula clau que voleu modificar.
    1. Per modificar la paraula clau:
      1. Feu clic a la icona de llapis que hi ha al costat de la paraula clau.
      2. Feu les modificacions necessàries i feu clic a Desa.
    2. Per fer altres canvis:
      1. Marqueu la casella que hi ha al costat de la paraula clau que voleu modificar.
      2. Feu clic a Edita i, a continuació, seleccioneu una opció del menú.
      3. Si voleu fer altres canvis que no siguin activar, posar en pausa o treure paraules clau, feu els canvis necessaris i, a continuació, feu clic a Aplica. També podeu fer clic a Previsualitza per veure els canvis abans d'aplicar-los.
  5. Seleccioneu la paraula clau que voleu modificar.
  6. Feu clic a la llista desplegable Edita i seleccioneu què voleu modificar.
  7. Si publiqueu una campanya de cerca i voleu seleccionar una categoria de concordança nova, feu clic a la icona de llapis Edita que hi ha al costat de la paraula clau.
  8. Si voleu canviar l'oferta, feu clic al botó de llapis Edita que hi ha al costat de l'import de la columna "CPC màx.".
Si feu servir ofertes automàtiques, les ofertes s'optimitzaran automàticament i no hi haurà cap botó de llapis a la columna "CPC màx.".