Om brugeradgangsniveauer til din managerkonto

Ligesom med individuelle Google Ads-konti kan du invitere andre brugere til din managerkonto. Du kan vælge, hvad disse brugere kan gøre på managerkontoen ved at give dem adgangstilladelse på et af disse fire niveauer: "Administrativ", "Standard", "Skrivebeskyttet" og "Kun mail".

Denne artikel beskriver, hvad brugerne kan gøre på din managerkonto på forskellige adgangsniveauer.

Brugeradgangsniveauer

To faktorer afgør, hvor meget en person kan se og gøre på en managerkonto og de konti, der er knyttet til den:

• Det adgangsniveau, vedkommende har til managerkontoen
  • Hvorvidt managerkontoen er administrativ ejer af den managerstyrede konto.

Her er en oversigt over de forskellige adgangsniveauer for brugere af managerkonti, og hvad de kan gøre:

Adgangsniveau for bruger af managerkonto Hvad kan brugeren af managerkontoen gøre på managerkontoen Hvad brugeren af managerkontoen kan gøre på linkede kundekonti
Administratoradgang

Se, redigere og administrere alle dele af managerkontoen og fuldføre alle administratorhandlinger på managerkontoen, herunder følgende:

• Linke eksisterende kundekonti og oprette nye linkede kundekonti
  • Acceptere og afvise anmodninger om linkning til managerkonti
  • Fjerne link til undermanagerkonti og managerstyrede kundekonti
  • Invitere brugere
  • Annullere invitationer, der sendes af andre brugere med adgang til kontoen
  • Fjerne en bruger
  • Ændre adgangsniveauer for brugere

Hvis managerkontoen ikke er administrativ ejer, kan en bruger med administratoradgang se, redigere og administrere en del af den linkede kundekonto og udføre begrænsede administratorhandlinger på kundekontoen, f.eks. følgende:

• Invitere brugere med adgangsniveauerne "Standard", "Skrivebeskyttet adgang" eller "Kun mail"
  • Ændre brugeradgang fra "Standard" til "Skrivebeskyttet adgang"
  • Ændre brugeradgang fra "Skrivebeskyttet adgang" til "Standard"

Hvis managerkontoen også er administrativ ejer, kan en bruger med administratoradgang:

• Invitere brugere med "Administrativ" adgang
  • Ændre brugeradgang fra "Administrativ" til "Standard" eller "Skrivebeskyttet adgang"
  • Ændre brugeradgang fra "Skrivebeskyttet adgang" eller "Standard" til "Administrativ"
  • Tildele en anden managerkonto administrativt ejerskab
  • Fjerne administrativt ejerskab
  • Acceptere og afvise linkanmodninger fra andre managerkonti
  • Fjerne linket til en anden managerkonto
  • Slå deling af remarketinglister til og fra
Standardadgang Se, redigere og administrere alle dele af managerkontoen med undtagelse af de administratoropgaver, der er beskrevet ovenfor, som kun er tilgængelige for brugere med administratoradgang. Se, redigere og administrere alle dele af linkede kundekonti og -kampagner med undtagelse af de administratoropgaver, der er beskrevet ovenfor, som kun er tilgængelige for brugere med administratoradgang.
Skrivebeskyttet adgang Gennemse managerkontoen
  • Logge ind på kontoen og se indholdet samt køre rapporter for linkede kundekonti
  • Modtage mails med notifikationer for linkede kundekonti
  • Modtage rapporter via mail, hvis vedkommende er tilføjet på mailinglisten

Bemærk! Brugere med skrivebeskyttet adgang kan ikke foretage ændringer på kontoen (f.eks. kopiere og indsætte enheder som kampagner).

Kun mailadgang Modtage mails med notifikationer om managerkontoen
  • Modtage mails med notifikationer for linkede kundekonti
  • Modtage rapporter via mail, hvis vedkommende er tilføjet på mailinglisten

Bemærk! Brugere med "kun mailadgang" kan ikke foretage ændringer på kontoen (f.eks. kopiere og indsætte enheder som kampagner).

Brugeradgang til managerkonti, der er knyttet til din managerkonto

Sådan fungerer det for brugere, der har adgang til din managerkonto, når din managerkonto er knyttet til en anden managerkonto:

• Hvis din managerkonto ligger over den anden managerkonto i hierarkiet (dvs. at din konto administrerer den anden managerkonto), kan brugere, der har adgang til din managerkonto, foretage ændringer på den anden managerkonto.
  • Hvis din managerkonto ligger under den anden managerkonto i hierarkiet (dvs. at din konto administreres af den anden managerkonto), kan brugere, der har adgang til din managerkonto, ikke foretage ændringer på den anden managerkonto.