Om processen for Kundematch

I denne artikel kan du læse om datamatchningsprocessen for Kundematch og om, hvordan de filer, du uploader, behandles i Google Ads.

Sådan fungerer det

Du opretter en fil med kundedata ud fra de oplysninger, som dine kunder har delt med dig.

Du kan beskytte dine data ved selv at hashkryptere kundedataene ved hjælp af SHA256-algoritmen. Hvis du ikke gør det, hashkrypterer Google Ads dataene for dig med SHA256-algoritmen, som er branchestandarden for envejshashkryptering.

Det er kun private kundedata i din fil (mailadresse, telefonnummer, fornavn og efternavn), der hashkrypteres. Data for land og postnummer hashkrypteres ikke. Hvis du uploader en hashkrypteret datafil, må du ikke hashkryptere data for land og postnummer.

Du uploader en fil med kundedata til din Google Ads-konto eller via Google Ads API. Google bruger TLS (Transport Layer Security) til din upload. Dette er branchestandarden for sikker filoverførsel.

Bemærk!

Hvis en brugerregistrering ikke stemmer overens, kan Google stadig bruge den som en del af kontroller vedrørende overholdelse af politikker, men Google bruger den ikke til Kundematch eller andre Google-produkter. Matchningsprocessen kan tage op til 48 timer.

Når matchningen og kontrollen vedrørende overholdelse af politikkerne er gennemført, markeres datafilen til sletning. Du kan herefter begynde at målrette mod Kundematch-segmenterne i dine Google Ads-kampagner.

Du kan også begynde at målrette mod tilsvarende segmenter på Søgning, YouTube og Gmail, hvis Kundematch-segmentet opfylder kvalifikationskravene.

Matchning af mailadresser og telefonnumre

Google holder styr på mailadresserne og telefonnumrene for Google-konti samt de tilsvarende hashkrypterede strenge for de pågældende mailadresser eller telefonnumre.

Når du har uploadet kundelisten med mailadresser og/eller telefonnumre, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng på din kundeliste med den hashkrypterede streng for mailadresser eller telefonnumre på Google-konti. Hvis der er et match, føjer Google den pågældende Google-konto til dine Kundematch-segmenter (kundeliste).

Matchning af postadresser

Google sammenknytter hashkrypterede data for navne og postadresser for Google-konti for at oprette en matchende nøgle. Postadressedata bør kun indeholde lande og postnumre. Når du har uploadet din liste med hashkrypterede kundenavne og -adresser (undlad at hashkryptere data for land og postnummer), opretter Google en tilsvarende nøgle baseret på dine data og sammenligner derefter hver enkelt nøgle på din kundeliste med de nøgler, der er baseret på Google-konti. Hvis der er et match, føjer Google den pågældende Google-konto til dine Kundematch-segmenter (kundeliste).