Nettlesere og mobiloperativsystemer som støttes

Støttede nettlesere

Smart-kampanjer støttes i nåværende og tidligere større versjoner av Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer. Last ned den nyeste versjonen av en av nettleserne nedenfor for å få tilgang til Smart-kampanjer:

Hvis du ikke får løst problemet ditt ved at du laster ned den nyeste nettleserversjonen fra listen ovenfor, må du kanskje også oppdatere innstillingene i nettleseren du bruker, slik at JavaScript og informasjonskapsler tillates.

Smart-kampanjer blir ikke testet i Opera, så det er ikke sikkert at alle funksjoner fungerer som de skal i denne nettleseren.

Støttede mobilappsystemer